Copy

Dragi abonați,

 

Ne bucurăm să vă prezentăm o nouă ediție specială a buletinului informativ despre violența de gen (GBV) în contextul migrației, ediție pregătită ca parte a proiectului regional BRIDGE. Proiectul BRIDGE este implementat sub conducerea Oficiului Regional Terre des hommes pentru Europa, împreună cu cinci parteneri din Belgia (Defense for Children International DCI-Belgia și FEDASIL), Grecia (ARSIS), Malta (Kopin) și România (Tdh România) și are obiectivul general de a consolida răspunsul statutar la GBV care afectează copiii și tinerii în migrație în țările UE.

 

În această ediție, am selectat pentru dvs. o serie de materiale de interes pentru oricine lucrează cu supraviețuitorii GBV sau cu copii și tineri în migrație.

 

În cadrul proiectului BRIDGE, organizăm o serie de seminarii web pe tema GBV cu scopul de a împărtăși bune practici și experiențe, inițiative, cunoștințe și învățare.  Astfel pe 28 ianuarie 2020 la 15:00 pm, vă invităm să vă alăturați webinar-ului gratuit despre manualul pentru consilierea femeilor refugiate și solicitante de azil, victime ale violenței de gen.  Mai multe informații despre acest webinar și manualul disponibil găsiți mai jos. 

 

Webinarii

28/01/2020

Acest webinar este organizat ca parte a proiectului regional „Construirea relațiilor prin dezvoltarea inovativă a conștientizării violenței de gen în Europa - BRIDGE”, care are ca obiectiv consolidarea răspunsului legal la violența de gen (GBV) care...

Formări anterioare

08/01/2020

Fundația Terre des hommes  a organizat la București la finalul anului 2019 un seminar de formare a specialiștilor în “Metode și tehnici de prevenire a Violenței de Gen împotriva copiilor și tinerilor migranți” și un curs de formare a tinerilor co-...

 

 

Proiectul BRIDGE este susținut de Programul „Drepturi, Egalitate și Cetățenie” al Uniunii Europene (2014-2020).  

 

Conținutul acestui buletin informativ reprezintă doar opiniile autorului și este responsabilitatea sa exclusivă. Comisia Europeană nu acceptă nicio responsabilitate pentru utilizarea informațiilor pe care le conține. 

Acest proiect este finanțat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Uniunea Europeană, Fundația Oak, Terre des hommes și Kanton Zürich.