Copy

Diskutim Rasti në Shqip: Një Fëmijë në Situatë Rruge

Të nderuar kolegë,

Ditën e enjte, në datën 26 Maj, ora 11:00, ju mirëpresim të bëheni pjesë e diskutimit të rastit të dytë online “Një Fëmijë në Situatë Rruge”  në Plaformën Për Mbrojtjen e Fëmijëve për Evropën Juglindore (Childhub).

Për të mësuar më shumë rreth këtij rasti dhe për t'u regjistruar, lutemi të klikoni në këtë link.

Ju mund të bëheni pjesë e diskutimit edhe duke klikuar drejtpërdrejt këtu. Lutemi, t'i bashkoheni diskutimit 10 minuta përpara orarit të fillimit.

Ju mirëpresim!

 

Projekti financohet nga Agjensia Austriake për Zhvillim, Bashkimi Europian, Fondacioni Oak, Terre des hommes dhe Kanton Zürich.