Copy
Martinusguidens Nyhedsbrev #2.
Vis mail i din browser
Kære Martinus Interesserede,

Hermed seneste nyt om hvad der rør sig på Martinusguiden.dk.
 
Vintersæsonen på Martinusguiden
Den nye vintersæson er så småt gået i gang rundt om i landet. Du kan finde hvilke foredrag, kurser, seminarer og andre Martinus aktiviteter, som foregår rundt om i landet ind på Martinusguiden. Du kan se hvad der foregår i dit nærområde, ved at gå ind under områder (bare klik på linket, så finder du det) eller finde det nærmeste sted, hvor der foregår noget, på vores oversigtskort.

Mulighed for løbende opdatering af elektronisk kalender
Med den nye Martinusguide er det forholdsvist let at få sin elektroniske kalender opdateret med de aktiviteter, som foregår rundt om i landet. Vi har lavet en guide til hvordan du let kan tilføje aktiviteter til din kalender og du kan finde den her

Arrangører på Martinusguiden
Vi har tilføjet arrangører, så du kan finde ud af hvad hver arrangør udbyder af Martinus aktiviteter. En arrangør er f.eks. Martinus Institut, FOF eller lignende. Behovet for arrangører har ikke været specielt stort på den danske Martinusguide, men vi har indført det nu, fordi ..

Den nye svenske Martinusguide er kommet online
 
Ja, den svenske udgave af Martinusguiden er kommet online. Det er vi meget glade for og der skal lyde en stor tak til dem, som har hjulpet os med at få det til at lykkes. Du kan finde den svenske Martinusguide på martinusguiden.se. Det skal siges at den på nogle områder stadig er under opbygning. Men nu er vi i gang.
 
Formålet med Martinusguiden
Formålet med Martinusguiden er fortsat at man kan finde alle Martinus aktiviteter på Martinusguiden. Vi vil derfor fortsat meget gerne modtage information om foredrag, kurser og lignende, hvis de ikke allerede er på Martinusguiden, så vi kan have en fuldt opdateret Martinusguide, hvor folk kan finde Martinus aktiviteter, hvis de findes. Skriv gerne til info@martinusguiden.dk, hvis du kender til en Martinus aktivitet, som du mener ikke er på Martinusguiden. 

Følg os på facebook
Vi vil også være glade, hvis du vil følge os på vores facebook side. Det er via vores nyhedsbreve og facebook at du lettest kan følge med i hvad der foregår på Martinusguiden.

Kærlig hilsen,
Teamet bag Martinusguiden
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Martinusguiden.dk, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Opdater brugerdata 

Email Marketing Powered by Mailchimp