Copy
Nieuwsbrief Fysio de Tolgaarde februari 2016

Lees Online | Doorsturen

Geachte lezer,

Het nieuwe jaar is al weer in de tweede maand. Er zijn weer een aantal zaken te vermelden.
Onze openingstijden zijn verruimd en daarmee ook de mogelijkheden om te komen trainen in de medisch fitness groepen. Daarnaast zijn er drie projecten waar we als praktijk mee bezig zijn: Kliniek Kop & Lijf, Cool2bfit en Blessurevrij Nederland. We wensen u veel leesplezier.


Vriendelijke groet,
Team Fysio de Tolgaarde

Nieuwe openingstijden

Per 1 februari is Paul Koekoek meer gaan werken in Leusden. De fysiotherapiepraktijk in Deventer is verkocht en hij kan zich volledig richten op Fysio de Tolgaarde. Paul is aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maandag en woensdagavond van 19.30 - 20.30 en zaterdagochtend van 9.00 - 12.30 uur.

Jan Hendrik zal vanaf 15 februari gaan werken op de dinsdag en vrijdag. Anouk is werkzaam op de maandag en donderdag.

Wij hopen hierdoor u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Informatie over fysiotherapie bij kaakklachten

Op de website vindt u een folder over kaakklachten. Daarin worden de volgende onderwerpen besproken; symptomen, oorzaken en fysiotherapeutische behandelmogelijkheden. Lees verder

Cool2bfit, fit worden en afvallen op een "coole" manier


Cool2bfit is een programma voor kinderen met overgewicht samen met ouders/verzorgers.
Het begeleidingsteam bestaat; Diëtiste Puck Ruiter, Psychologen Monique de Rooij en Ellen van Dijck, kinderfysiotherapeut Lise Hock en sportcoach van Sno(sport naschoolse opvang) Tom Roben. We zijn druk bezig om de verwijzers te benaderen.
We willen in het voorjaar beginnen met een groep. Aanmelden kan via de website: www.cool2bfit.nl
Het programma Cool2Bfit  is bedoeld voor kinderen met overgewicht in de leeftijd van acht tot dertien jaar en is een leefstijlprogramma gericht op herstel van het evenwicht tussen eten en bewegen. Grote kracht van het programma is de deskundige begeleiding van zowel een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur. Vanuit de verschillende disciplines worden zowel ouder als kind begeleid in het traject.
De inschrijving is inmiddels gestart.
Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website. We hebben ook een facebookpagina.

Medische Fitness

De tijden van de medische fitness zijn uitgebreid. U kan nu trainen op de volgende momenten.
  • Maandag 9.00 - 10.00 uur 14.00 - 15.00 uur
  • Dinsdag 13.00 - 14.00 uur
  • Woensdag 9.00 - 10.00 uur 13.00 - 14.00 uur 19.30 - 20.30 uur
  • Donderdag 13.00- 14.00 uur
  • Vrijdag 9.00 - 10.00 uur 13.00 - 14.00 uur
Bij ons kunt u in een gezellige en prettige omgeving trainen en dit alles tegen een gereduceerd tarief. Wilt u meer informatie? Vraag ons of kijk op de website
Geïnteresseerd?  Hier kunt u zich inschrijven.

Kliniek Kop & Lijf

Sinds een paar maanden zijn wij aangesloten bij Kliniek Kop & Lijf.
Kliniek Kop & Lijf is een kliniek voor revalidatie, re-integratie en psychische geneeskunde. Wij bieden geneeskundige zorg op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Heeft u last van angsten, depressies, vermoeidheid, eetstoornissen, langdurige(onbegrepen) lichamelijke klachten of verslavingen? Bij Kliniek Kop & Lijf weten wij dat je lichaam en geest niet los van elkaar kunt zien.
Uniek aan het concept is de intensieve samenwerking tussen de verschillende zorgverleners die bij uw herstel betrokken zijn. Samen bepalen wij hoe wij uw klachten het beste kunnen behandelen, dit wordt vastgelegd in een behandelplan. Wij werken met heldere doelstellingen zodat u weet waar u naartoe werkt. De afspraken met de betrokken zorgverleners vinden allemaal op dezelfde locatie plaats.
Voor meer informatie: www.kliniek-kopenlijf.nl

Blessure Vrij Nederland

Fysio de Tolgaarde is aangesloten bij Blessurevrij Nederland

 

Sinds kort zijn we, Fysio de Tolgaarde, aangesloten bij Blessurevrij Nederland. We zijn blij met deze samenwerking om blessures snel en goed te kunnen behandelen. Via de app kunt u alle praktijken die aangesloten zijn goed bereiken. U wordt snel en vakkundig geholpen. Hieronder een kleine uitleg wat Blessurevrij Nederland doet.
 

De patiënt staat centraal

Blessurevrij Nederland helpt je met het maken van een onderbouwde keuze voor een fysiotherapiepraktijk. Voor jezelf of een gezinslid kun je nu op basis van geografische kaders en recensies de juiste keuze maken uit praktijken bij jou in de buurt. Met het platform van Blessurevrij Nederland kun je nu binnen een acceptabele reisafstand de juiste kwalitatieve zorg vinden.

Naast genezen, ook voorkomen

Bewegend Nederland vergeet vaak in de hectiek van het dagelijkse leven om tijdig een afspraak met de fysiotherapeut te maken. Verwaarloosde blessures zijn hiervan het gevolg en gaan gepaard met langdurige zorgtrajecten en hoge kosten. Het platform van Blessurevrij Nederland is gratis, gebruiksvriendelijk en stelt jou in staat om verantwoord te bewegen.

De helpende hand

Door jouw blessure te melden via ons platform doneer je automatisch €1,- aan een goed doel. Hoe werkt dit? Met jouw bezoek aan een van onze aangesloten fysiotherapiepraktijken wordt er door de fysiotherapeut een kleine bijdrage gedaan aan een goed doel. Zo kunnen we samen werken aan een gezonder en fysiek sterker Nederland. Door jezelf (tijdig) te laten helpen, help je dus automatisch iemand anders die de hulp ook hard nodig heeft. Een mooie gedachte en een kleine moeite.

Het team van Blessurevrij Nederland
 

Voor meer informatie:      

mail: info@blessurevrijnederland.nl     

Facebook

Bent u ook actief op Facebook? Bekijk een keer onze facebookpagina www.facebook.com/fysiodetolgaarde 
We houden u op deze “sociale” manier op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg in het algemeen en fysiotherapie in het bijzonder. We waarderen een "vind ik leuk".
Tweet
Forward
Share
Copyright © *|2014|* *Fysio de Tolgaarde*, All rights reserved. www.fysio-tolgaarde.nl 
Ons mailadres is: info@fysio-tolgaarde.nl
unsubscribe from this list