Copy
Nieuwsflits TC Ready februari 2017.
View this email in your browser
Beste leden TC Ready

Dit is de 1e flits van 2017 en we hopen als redactie dat jullie ze weer volop gaan lezen. Zodat we weer een mooi percentage van gemiddeld 65% geopende mails/flitsen kunnen halen. Veel leesplezier!

Bestuur
Tijdens de Algemene ledenvergadering zijn 2 nieuwe bestuursleden toegevoegd. Dit omdat ook 2 bestuursleden afscheid namen: Jacob van der Werk en Bé Scholte. De nieuwe leden zijn Jaap Aaten en Ramond Klaassens.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan contacten met sponsoren en er is gemeld dat er nu 11 sponsoren meewerken.

Woensdagavond 15 februari zijn de plannen voor de verbouwing van de kantine gepresenteerd, Florian de Wal gaf ons een goede uitleg en liet ook een tekening zien. Ook kon men de keuze van de tegel voor de vloer bekijken.  De aanwezige leden stemden in met dit plan en op zaterdag 18 februari is er begonnen met de verbouwing. De aannemer Van der Vecht Huisstyle hoopt het karwei half maart af te hebben. 

 

Bekendheid

Natuurlijk hebben we graag veel leden bij onze vereniging. Om dit te stimuleren, doen we mee met B-Fit project voor de jeugd. Ook via onze website www.tcready.nl proberen we de aandacht op onze club te vestigen. Daarom is deze sinds januari vernieuwd en erg mooi geworden. Met dank aan Rick Molema. Neem allen een kijkje en meld je dan gelijk aan op onze Facebookpagina. In de toekomst zullen daar ook de nieuwsflitsen geplaatst worden.  
Klik op de foto voor een impressie van de middag.


Vrijwilligersmiddag

Op zondag 30 oktober 2016 hebben de vrijwilligers van onze vereniging een leuke middag gehad bij Pitch en Putts in Oostwold. De mensen werden verdeeld in een aantal groepen en je moest dan allemaal op een andere hole beginnen. In totaal moest je 9 holes proberen te doen. Iedereen deed zijn uiterste best. Na het golfen had iedereen stevige trek en daarom werden er 3 stampotten geserveerd. Niet alle smaken werden gewaardeerd, er was andijviestampot, snijbonen- en iets met pompoen. Na afloop kregen we nog heerlijk ijs met warme kersen.
Het was een geslaagde golfmiddag.

 

Ons Amerikaans mixtoernooi

Onder de enthousiaste leiding van Jacob van der Werk werd weer HET jaarlijks Amerikaans Mix toernooi georganiseerd in de tennishal in Winschoten. Om zeven uur werden we welkom geheten met een kop koffie en een plak cake. De wedstrijden begonnen om half acht. Er deden dertien heren en acht dames mee. Jaap Aaten maakte de indeling. Iedereen speelde 3 of 4 partijen van een half uur. Er werd dapper gestreden om de punten. Aan het eind van de wedstrijden maakt Jacob de prijzen bekend.
Bij de dames ging de poedelprijs naar Janke Wolters.  Zij had 11 games uit vier partijen. De tweede prijs ging naar Kea Reinders en de eerste prijs ging met 26 games naar Marrie Versluis.
Bij de heren ging de poedelprijs met 13 punten naar Menso Takens. De tweede prijs ging naar Bram Swam, maar ’s nachts ontdekte Jacob dat hij zich vergist had en dat Bram eerste was geworden!  Henk Kloosterboer werd daardoor alsnog tweede. Onder het genot van hapjes en drankjes werd er met deelnemers, supporters en bobben gezellig na gekeuveld. We hopen de volgende keer op een nog grotere deelname.
Met dank aan de organisatie en deelnemers kijken we terug op een sportief en gezellig geheel.
Verslag door Janke Wolters

 

Seizoensopening en nieuwe kantine

Zet nu alvast in je agenda: het openingstoernooi en de opening van de nieuwe kantine op zondag 2 april!!
 
Reactie op Nieuwsflits
Copyright © *|Februari 2017|* Tennisclub Ready, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp