Copy
Nieuwsflits TC Ready Maart 2016
View this email in your browser

Beste leden TC Ready,

Vanaf heden willen we de nieuwsflitsen in een andere vorm laten verschijnen. We doen dit via het programma Mailchimp. We hebben hierdoor meer mogelijkheden om foto's te plaatsen en links naar Facebook en onze website.
 

Opbouw baan

De mannen van de baancommissie zijn ook dit jaar weer druk in de weer om de banen op tijd klaar te krijgen voor het openingstoernooi op maandag 28 maart a.s. Het lijkt goed weer te worden, dus we hopen dat het doorgaat. Iedereen is welkom. 


Schoonmaak
Verschillende dames van onze vereniging hebben zich weer ingezet om de kantine en kleedkamers weer spik en span te maken voor het nieuwe seizoen.

 

 

Schooltennis
Dit jaar zullen er tennislessen worden gegeven op de scholen i.h.k.v. het B-fit project. We zijn op 10 maart begonnen met een cyclus van 5 lessen op de scholen. Een afsluitend toernooi vind plaats op 22 april a.s. 
Kijk ook eens op de site van TC Ready voor meer informatie over de Club van 20, de sponsorenactie om de jeugd te stimuleren om te gaan tennissen.


Start competitie, racketavond en damestennis.
De dames- en herenteams van onze vereniging staan te trappelen in de startblokken. De competitie zal namelijk 4 april a.s. van start gaan. Veel succes!!!

Voor alle seniorleden gaan we op donderdagavond
7 april a.s. weer starten met de Toss-avond. Iedereen is welkom om een balletje te slaan. Neem ook gerust je vriend(in), buurvrouw/-man, of kennis mee. Elk lid mag 2x per seizoen gratis iemand meenemen als introducé.

De dames zullen op woensdag
13 april a.s. weer van start gaan met hun woensdagochtendtennis. Vanwege het geringe aantal dames zijn ook de heren van harte welkom.
Copyright © *Maart 2016* *TC Ready Tennisvereniging*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp