Copy
Nieuwsflits TC Ready oktober 2016.
View this email in your browser
Beste leden TC Ready

De herfst komt langzaam het land binnengedrongen, maar gelukkig wordt er nog steeds buiten getennist. Al zullen er ook al wel mensen in de hal spelen. Veel speelplezier!
De flits wordt nog steeds goed bekeken. 62 van de 86 geadressseerden hebben de flits geopend. Bedankt jullie allen!


Competitie

Volgend jaar hopen we dat er veel leden met de verschillende competities meedoen. Je kunt je middels deze formulieren opgeven voor de Tenniscompetitie 2017 en OGTB competitie 2017.

Ook is de herfstcompetitie nog in volle gang, Met nog waarschijnlijk 1 wedstrijd voor de boeg en wellicht een inhaalwedstrijd, zijn de standen als volgt:
TC Ready 1: 2e
TC Ready 2: 2e
TC Ready 3: helaas onderaan


Jeugd

De jeugd is aan het einde van het seizoen ook nog volop in actie geweest. Er is een OGTB jeugdtoernooi geweest, waarbij ook op ons park werd gespeeld. 

Tevens heeft de jeugd onder de 12 jaar een pannenkoekentoernooi gehouden. Theo en Maria Prenger en Bas Beentje hebben de kinderen langs allerlei leuke tennisspellen geleid, waarbij bleek dat het Koningsdagspel toch wel de favoriet was.


Klik op de foto voor een impressie.

Copyright bij alle gemaakte foto's: F. Elzer,
A. Bosch, T. Prenger


 
Seizoensluiting

Ook dit jaar hebben we het tennisseizoen goed afgesloten met een Amerikaans Mixtoernooitje gehouden op zondag 2 oktober. Zo'n 20 leden hebben hier aan deelgenomen. Het weer deed gelukkig ook goed mee, al liep menigeen wel in een lange broek. De barbecue na afloop viel bij iedereen goed in de smaak. Opperbraadmeester Dries heeft alle vlees op soort gebakken en daarna kon men het ophalen om het samen met een salade, stokbrook met kruidenboter of een stukje fruit lekker op te eten. Klik op de foto voor een foto-impressie.
 

Vrijwilligers

Ook de vrijwilligers van onze tennisvereniging hebben weer veel werk verricht. Denk aan onderhoud van de banen, de heggen snoeien, de jeugdtoernooien organiseren, de nieuwsflits maken, de competitie indelen en bijhouden en natuurlijk de kantine beheren. Daarom hebben zij allen een uitnodiging ontvangen voor een afsluitend uitje op 30-10-2016. We gaan naar Pitts & Puts en na afloop zal er een stampottenbuffet zijn. 

2017

In het nieuwe jaar 2017 hopen we op veel tennissers op de banen. Dus vraag je buren, kennissen, vrienden en vriendinnen of ze een keer mee willen proberen te tennissen. We beginnen alvast met een wintertoernooitje op zaterdag 11 februari 2017 in de hal in Winschoten. Nadere informatie volgt t.z.t.
 
Reactie op Nieuwsflits
Copyright © *|Oktober 2016|* Tennisclub Ready, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp