Copy
Nieuwsflits TC Ready september 2016.
View this email in your browser
Beste leden TC Ready

Het einde van het tennisseizoen nadert, maar we tennissen gewoon door o.a. met het dubbeltennistoernooi. De nieuwsflits van augustus is weer goed bekeken: 67,9 %. Het verslag van Jaap Aaten was erg in trek en is door
 75,6 % bekeken. Mocht je ook een leuk verslag hebben van de wedstrijden die gespeeld zijn, stuur deze dan naar redactie@tcready.nl.


Nazomer

We genieten met z'n allen van een heerlijke nazomer, de komende 2 weken belooft het ook nog heerlijk weer te worden.Dit komt goed uit, want er staan nog wat andere toernooitjes/tennisdagen op het programma:

- Ladiesday op woensdag 7 september a.s..Geef je nog snel op bij Marrie of op de lijst bij de tennisbaan.
- Oldambster tenniskampioenschappen van 05-09-2016 t/m 11-09-2016
- HEMA-DADO op donderdag 22 september a.s. 

In augustus hadden we een toernooi op ons eigen park: het Senior Plus Event.

Wat een geslaagde dag. Een aanmelding van 40 leden van 11 verschillende verenigingen uit Groningen en Drenthe, prachtig weer en een prima verzorging. 
De sfeer was dan ook geweldig. Ook na afloop bleef iedereen gezellig nakletsen onder het genot van een hapje en drankje.
Kortom: een toernooitje dat volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is.
Verslag door Marrie.

Klik op de foto om meer foto's te zien.

Allerlei 

A.s. zaterdag 10 september wordt er voor de jeugd een pannenkoekentoernooi georganiseerd op ons park. Dit duurt van 10 tot 12 uur. De kinderen mogen vriendjes/vriendinnetjes meenemen. 

Ook zijn de tennislessen weer begonnen, wil je nog meedoen, informeer bij onze secretaris Jakob van der Werk. 

Men kan zich ook opgeven voor een cursus VTL  en VCT. Opgeven kan dan bij onze secretaris Jakob.Afsluitend mixtoernooi

Op zondag 2 oktober hopen we het seizoen net zo af te sluiten als we begonnen met een afsluitingsmixtoernooi. In het voorjaar werden alle 5 banen bespeeld door onze leden en we hopen dat dat ook nu het geval is. Dus komt allen, het begint tegen 13.00 uur. Nadere informatie volgt.


 
Dubbelkampioenschappen

Voor het eerst dit jaar organiseerde onze vereniging de Clubkampioenschappen dubbelspel.
Vanaf woensdagavond 31 augustus  werd er in 4 poules gespeeld om op zaterdag 3 september een finaleplaats te bemachtigen .

25 leden durfden de uitdaging aan en lieten mooi en spannend tennis zien. De wedstrijd tussen Rita Daanje/Betty Brinkman en Ramon/Andrea Klaassens ging gelijk op. 1e set voor Rita/Betty, 2e set stonden ze met 4-1 voor, maar Ramon/Andrea knokten terug tot 5-7. Dus een 3e set moest uitkomst brengen. Ondertussen stonden de teams voor de match erna al te trappelen om te beginnen, maar ze moesten toch echt even wachten tot de 3e set uitgespeeld was. Dit bleek niet een snelle te zijn en het werd uiteindelijke 7-5 voor Ramon/Andrea, waarmee ze hadden gewonnen. 

Klik op de foto voor een foto-impressie.

Tegen half 9 werd toen begonnen met de volgende match. Helaas kwam er bij 1-1 in sets en 2-2 in games een abrupt einde aan, omdat de lampen uit zich zelf uitgingen. 

Deze match is vrijdagavond ingehaald, maar helaas moesten de laatste punten in de stromende regen gespeeld worden. Jaap Aaten/Rense Bosker  hebben deze match gewonnen van Alex Reinders/Jan Kloosterboer. 

Zaterdag werden de finales gespeeld en waren tegen 17.00 alle winnaars van de dubbelpoules bekend. Bij het gemengd dubbel 1e prijs: Anita Knollema en Menso Takens, 2e prijs: Jorn en Theo Prenger. Bij de herendubbel: 1e prijs: Bert Wassing en Jan Wolters, 2e prijs Jaap Aaten en Rense Bosker. Zij kregen van de voorzitter een leuke prijs voor na het tennissen. Gefeliciteerd!!


Najaarscompetitie

Vanaf 17 september a.s. zullen een aantal teams van onze vereniging uitkomen in de najaarscompetitie. Deze duurt tot 29-10-2016 met een inhaaldag op 05-11-2016. Veel succes iedereen!!
 
Reactie op Nieuwsflits
Copyright © *|September 2016|* Tennisclub Ready, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp