Copy
Megosztáshoz kattints erre az ikonra
Ha nem látod a levél tartalmát, kérlek kattints ide

Király kis Miklós meseösvény Pilisborosjenőn
2018. április 8-án, vasárnap délelőtt

 
Szeretettel hívunk a következő Bailavidrum meseösvényre! Új terepen, Pilisborosjenő határában játszunk most: a sárkány barlangjánál, a Teve-sziklánál, kökény- és somvirágos csapásokon, izgalmas fenyveserdőkben, végül az 50 éve forgatott Egri csillagok várában.

A fekete felleg elvitte a Napot, a Holdat és a csillagokat, éjfekete sötétség borult a tájra! Ha bátrak vagytok, és megküzdötök a hét-, a tizenkét, majd a huszonnégy fejű sárkánnyal is, újra világosságot varázsolhattok a Földre. Majd további izgalmas kalandok is érnek titeket, de szerencsére barátságos segítőkre is akadtok! Erre a meseösvényre várunk most téged, hogy részese legyél sárkányos-mesés játékunknak gyermekeiddel és barátaiddal együtt. 


A meseösvény hossza ezúttal kb. 2,3 km, kaptatókkal, helyenként érdekes sziklák mellett, végig jól járható ösvényeken, ami babakocsival nem ajánlott, javasoljuk a háti hordozó használatát. A vártól egy 1,5 km-es úton tudtok visszajutni majd a parkolóba.

Ha még nem voltál velünk meseösvényen, erre számíthatsz:
 • az egész programra érdemes legalább három órát szánni,
 • csapatokra osztunk titeket (6-8 gyermek felnőtt kísérőikkel) és kaptok egy csapatsorszámot,
 • indításul az ugyanarra az időpontra regisztrált csoportoknak elmondjuk a mesét (előreláthatólag négy időpont és mesélés lesz),
 • mesehallgatás után játékkal, szaladgálással, uzsonnával tölthetitek a várakozási időt, amíg csapatotok sorra kerül és elindulhat az ösvényen,
 • a meseösvényen jelmezes, bábos meseepizódokat varázsolunk elétek, amelyekbe bevonjuk gyermekeiteket is,
 • átélitek a mese örömét és próbatételeit, kacagva, vigadva, néha Anya szoknyája mögé bújva,
 • a képzelet szárnyán észrevétlenül magatok után hagytok megannyi mesemérföldet,
 • a végén jutalmatok: kipirult arc, élményekkel teli szív, zenés vigasság, meg egy marék mazsola.
 • Ha nem hiszed, járj utána!
Részvételi szándékotokat ezen a jelentkezési lapon jelezzétek felénk! Amikor regisztráltok, kérjük, mentsétek el a linket és írjátok fel az időpontot, amire jelentkeztetek. Javasoljuk, hogy gyorsan regisztráljatok, mert elképzelhető, hogy egyes időpontokra hamarabb lezárjuk a jelentkezést, amennyiben elérjük a maximális létszámot. Ha jelentkeztetek, és valamiért mégsem tudtok eljönni, regisztrációtokat felajánlhatjátok az esemény Facebook-oldalán olyanoknak, akik nem fértek be.

Sikeres regisztrációtokról az első visszajelzés tőlünk péntek délelőtt érkezik majd, amikor mindenkinek egyszerre küldjük ki a visszaigazoló e-mailt a további részletekkel (pl. parkolás, a helyszín megközelítése). A később regisztrálók a Facebook-oldalról tájékozódhatnak majd.


Örömmel várunk!
   a Bailavidrum-csapat

U.i.: Kérjük, vigyétek jó hírét eseményünknek és küldjétek tovább ezt a hírlevelet ismerőseiteknek! Minden Facebook-megosztásért is hálásak vagyunk! Ehhez kérlek kattints az ikonra itt:
Videóink
 
 
Belépődíj
 • A programra a belépődíj 4 év fölötti gyermekeknek és a felnőtteknek is 1500 forint (4 év alattiaknak ingyenes). FIGYELJETEK: ez változás a tavalyihoz képest!
 • Szeretnénk, hogy bárki megismerkedhessen mesés programunkkal, ezért, ha úgy érzed, hogy nálad ennek anyagi akadályai lennének, kérlek, írj nekünk! Biztosan találunk megoldást.
Hozzatok magatokkal:
 • Pokrócot, polifoamot, ha szeretnétek leülni a mesélésnél,
 • meleg ruhát, bakancsot vagy bélelt gumicsizmát, sapkát, sálat, kesztyűt vagy napkrémet (valamelyik jó lesz, osszátok be :)
 • ivóvizet, elemózsiát, gyümölcsöt,
 • egy zacskót a szemétnek, hogy elvihessetek mindent, amit magatokkal hoztatok,
 • esőűző kabátot!
Fotóverseny
Előző meseösvényünk fotóversenyének nyertese: Winkler-Antal Krisztina a fenti képpel. Gratulálunk! Jutalma egy tábla csoki és ingyenes részvétel az egyik idei programunkon. A fotóverseny többi résztvevőjét (Ács Edina, Baló Gabriella, Baráthné Kriszti, Fritz Anikó, Gunglné Majer Csilla, Győrfi Piroska, Kőszegi Orsolya, Leich Krisztina, Mészáros Apolka, Németh László, Oros család, Sebestyén Viktória, Szilágyi Edit, Veress Judit) egy-egy tábla csoki várja legközelebbi mesénken a regisztrációnál. Kérjétek el!
<<First Name>>, azért kapod ezt a levelet, mert jelezted, hogy szívesen vennél részt Bailavidrum programokon, vagy már voltál is velünk :) Ez egy hírlevél, ami körülbelül 10-20 levelet jelent évente. Ha nem szeretnél hasonló levelet kapni tőlünk, leiratkozhatsz a lenti linket használva.

Lista beállítások:
 

*|LIST:LIST_SUBSCRIBER_BADGE|*
Email Marketing Powered by Mailchimp