Copy
Ha nem látod a levél tartalmát, kérlek kattints ide.

Mátyás király és az okos lány
meseösvény a Budai Várban

2018. február 18-án, vasárnap

Szeretettel hívunk a budai várbeli Bailavidrum meseösvényünk ismétlésére, mivel olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a jelentkezést már az  első napon le kellett zárnunk, így nagyon sokan lemaradtak róla. Most is Mátyás király és az okos lány története körül fonjuk a mese fonalát. A budai palota termeiben járva a király furfangos kéréseivel találkoztok majd, s ha jól válaszoltok, eljuthattok a király színe elé is. S vajon Mátyás tényleg olyan igazságos, mint ahogy mesélik róla? Vagy ti fogtok igazságot tenni helyette? A mese végére nemcsak ez, de az is kiderül majd, hogy a királynénak mi a legkedvesebb kincse!

Ha még nem voltatok velünk meseösvényen, erre számíthattok:
 • Az egész programra érdemes legalább három órát szánni!
 • Csapatokra osztunk titeket (8-10 gyermek felnőtt kísérőikkel), kaptok egy csapatsorszámot.
 • Indításul az ugyanarra az időpontra regisztrált csoportoknak elmondjuk a mesét.
 • Mesehallgatás után játékkal tölthetitek a várakozási időt, amíg csapatotok sorra kerül és elindulhat az ösvényen.
 • Az ösvényen jelmezes, bábos meseepizódokat varázsolunk elétek, amelyekbe bevonjuk a gyermekeket is.
 • Átélitek a mese örömét és próbatételeit, a képzelet szárnyán észrevétlenül magatok után hagytok megannyi mesemérföldet.
 • A végén jutalmatok: élményekkel teli szív és egy marék mazsola.
 • Ha nem hiszed, járj utána!

Ezúttal a múzeum termeiben járhatjátok majd be a meseösvényt, amiért ezúton is köszönetet mondunk a Budapesti Történeti Múzeumnak. Útvonalatok egy rövid időre a múzeum belső terein kívül, a szabadban kanyarog majd, ezért erre érdemes könnyen fel- és levehető, réteges ruházattal, esetleg plusz pulóverrel készülni!

Részvételi szándékotokat ezen a jelentkezési lapon jelezzétek felénk! Amikor regisztráltok, kérjük, mentsétek el a linket és írjátok fel az időpontot, amire jelentkeztetek. Javasoljuk, hogy gyorsan regisztráljatok, mert az egyes időpontokra lezárjuk a jelentkezést, amennyiben elérjük a maximális létszámot. Ha jelentkeztetek, és valamiért mégsem tudtok eljönni, regisztrációtokat felajánlhatjátok az esemény Facebook-oldalán olyanoknak, akik nem fértek be.

Sikeres regisztrációtokról az első visszajelzés tőlünk péntek délelőtt érkezik majd, amikor mindenkinek egyszerre küldjük  ki a visszaigazoló e-mailt a további részletekkel (pl. a helyszín megközelítése). A később regisztrálók a Facebook-oldalról tájékozódhatnak majd.


Örömmel várunk!
a Bailavidrum csapata
Videónk
 
 
Belépődíj
 • A programra a belépődíj 4 és 11 év közötti gyermekeknek 1500 forint, mindenki másnak 1000 forint, ami tartalmazza a múzeumi belépőt is (4 év alattiak részére ingyenes).
 • Szeretnénk, hogy bárki megismerkedhessen mesés programunkkal, ezért, ha úgy érzed hogy nálad ennek anyagi akadályai lennének, kérlek írj nekünk. Biztosan találunk megoldást!
Fotóverseny
 • Előző meseösvényünk fotóversenyének nyertese: Szivi Gabriella. Gratulálunk! Jutalma egy tábla csoki és ingyenes részvétel az egyik programunkon.
 • A fotóverseny többi résztvevőit (Beke-Tóth Szilvia, Csányi Nikoletta, Hámori Viktória, Hives Veronika, Kántor Annamária, Kellerné Vadász Veronika, Koncsek Zita, Krausz Szilvia, Pogány Dóra, Sándor-Ötvös Krisztina és Sándor József, Skuts Katalin, Szűcs Boglárka) egy-egy tábla csoki várja legközelebbi mesénken a regisztrációnál.
U.i.: Kérjük, vidd jó hírét eseményünknek és küldd tovább ezt a hírlevelet ismerőseidnek! Minden Facebook-megosztásért is hálásak vagyunk!
<<First Name>>, azért kapod ezt a levelet, mert jelezted, hogy szívesen vennél részt Bailavidrum programokon, vagy már voltál is velünk :) Ez egy hírlevél, ami körülbelül 10-20 levelet jelent évente. Ha nem szeretnél hasonló levelet kapni tőlünk, leiratkozhatsz a lenti linket használva.

Listabeállítások:
Facebook-megosztáshoz kattints az ikonra! 
 

Email Marketing Powered by Mailchimp