Copy
Ha nem látod a levél tartalmát, kérlek kattints ide.

Mátyás király és az okos lány
meseösvény a Budai Várban

2018. február 4-én, vasárnap

Szeretettel hívunk az idei első Bailavidrum meseösvényünkre, aminek ismét egy különleges helyszín, a Budai Vár ad otthont! Mi mást mesélhetnénk és játszhatnánk itt, mint Mátyás király és az okos lány történetét?! Útközben a király furfangos kéréseivel találkoztok majd, s ha jól válaszoltok, eljuthattok a király színe elé. S vajon Mátyás tényleg olyan igazságos, mint ahogy mesélik róla? Vagy ti fogtok igazságot tenni helyette? A mese végére nemcsak ez, de az is kiderül majd, hogy a budai palotában lakó királynénak mi a legkedvesebb kincse!

Ha még nem voltatok velünk meseösvényen, erre számíthattok:
 • az egész programra érdemes legalább három órát szánni,
 • csapatokra osztunk titeket (8-10 gyerek felnőtt kísérőikkel) és kaptok egy csapatsorszámot,
 • indításul az ugyanarra az időpontra regisztrált csoportoknak elmondjuk a mesét,
 • mesehallgatás után játékkal tölthetitek a várakozási időt, amíg csapatotok sorra kerül és elindulhat az ösvényen,
 • az ösvényen jelmezes, bábos meseepizódokat varázsolunk elétek, amelyekbe bevonjuk gyermekeidet is,
 • átélitek a mese örömét és próbatételeit, 
 • a képzelet szárnyán észrevétlenül magatok után hagytok megannyi mesemérföldet,
 • a végén jutalmatok: élményekkel teli szív és egy marék mazsola,
 • ha nem hiszed, járj utána!

Ezúttal a múzeum tereiben járhatjátok majd be a meseösvényt, amiért ezúton is köszönetet mondunk a Budapesti Történeti Múzeumnak. Útvonalatok egy rövid időre a múzeum belső terein kívül, a szabadban kanyarog majd, ezért erre érdemes könnyen fel- és levehető, réteges ruházattal, esetleg plusz pulóverrel készülni!

Részvételi szándékotokat ezen a jelentkezési lapon jelezzétek felénk legkésőbb csütörtök estig! Amikor regisztráltok, kérjük, mentsétek el a linket és írjátok fel az időpontot, amire jelentkeztetek. Javasoljuk, hogy gyorsan regisztráljatok, mert elképzelhető, hogy egyes időpontokra hamarabb lezárjuk a jelentkezést, amennyiben elérjük a maximális létszámot. Ha jelentkeztetek, és valamiért mégsem tudtok eljönni, regisztrációtokat felajánlhatjátok az esemény Facebook-oldalán olyanoknak, akik nem fértek be.

Sikeres regisztrációtokról az első visszajelzés tőlünk péntek délelőtt érkezik majd, amikor mindenkinek egyszerre küldjük majd ki a visszaigazoló e-mailt a további részletekkel (pl. a helyszín megközelítése). A később regisztrálók a Facebook-oldalról tájékozódhatnak majd.


Örömmel várunk:
a Bailavidrum csapata
Videónk
 
 
Belépődíj
 • A programra a belépődíj 4 és 11 év közötti gyermekeknek 1500 forint, mindenki másnak 1000 forint, ami tartalmazza a múzeumi belépőt is (4 év alattiak részére ingyenes).
 • Szeretnénk, hogy bárki megismerkedhessen mesés programunkkal, ezért, ha úgy érzed hogy nálad ennek anyagi akadályai lennének, kérlek írj nekünk. Biztosan találunk megoldást!
Fotóverseny
 • Előző meseösvényünk fotóversenyének nyertese: Tarjáni Tímea. Gratulálunk! Jutalma egy tábla csoki és ingyenes részvétel az egyik programunkon.
 • A fotóverseny másik beküldőjét, Hegedűs Krisztinát egy tábla csoki várja legközelebbi mesénken a regisztrációnál.
U.i.: Kérjük, vidd jó hírét eseményünknek és küldd tovább ezt a hírlevelet ismerőseidnek! Minden Facebook-megosztásért is hálásak vagyunk!
<<First Name>>, azért kapod ezt a levelet, mert jelezted, hogy szívesen vennél részt Bailavidrum programokon, vagy már voltál is velünk :) Ez egy hírlevél, ami körülbelül 10-20 levelet jelent évente. Ha nem szeretnél hasonló levelet kapni tőlünk, leiratkozhatsz a lenti linket használva.

Listabeállítások:
Facebook-megosztáshoz kattints az ikonra! 
 

Email Marketing Powered by Mailchimp