Copy
Újraküldjük a márciusi meseösvény hírlevelét. Ebben már javítottuk a Facebook linket. Megosztáshoz kattints erre az ikonra
Ha nem látod a levél tartalmát, kérlek kattints ide

Az örök ifjúság vize meseösvény Sződ határában
2018. március 11-én, vasárnap délelőtt

 
Szeretettel hívunk egy újabb Bailavidrum meseösvényre. Sződ határában van egy erdő, varázslatos rétekkel, vékonyka vadcsapásokkal, zeg-zugokkal, madárfészkekkel. A mohos fák között sétálva megleltük az öreg király trónját, öreganyók rőzsekupacait, és Tündér Ilona Ég és Föld között lebegő palotáját! Ide hívunk meseösvényre téged, hogy részese legyél egy mesés kalandnak apró-cseprő gyermekeiddel és barátaiddal együtt. 

A mostani helyszín Sződ, Budapestről kényelmes, háromnegyed órás autózással közelíthető meg a 2A autóúton. Ezúttal egy kb. 1 kilométeres meseösvényt jártok majd be. 

A meseösvényt megtartjuk, ha 10 foknál melegebb, száraz idő ígérkezik. Ha ez minden ügyködésünk és varázslatos közbenjárásunk eredményeképpen sem intéződik el, akkor egy héttel később, a négynapos ünnep vasárnapján, március 18-án tartjuk meg programunkat.

Ha még nem voltál velünk meseösvényen, erre számíthatsz:
 • az egész programra érdemes legalább két-három órát szánni,
 • csapatokra osztunk titeket (6-8 gyerek felnőtt kísérőikkel) és kaptok egy csapatsorszámot,
 • indításul az ugyanarra az időpontra regisztrált csoportoknak elmondjuk a mesét (előreláthatólag 3 időpont és mesélés lesz),
 • mesehallgatás után játékkal, szaladgálással, uzsonnával tölthetitek a várakozási időt, amíg csapatotok sorra kerül és elindulhat az ösvényen,
 • a meseösvényen jelmezes, bábos meseepizódokat varázsolunk elétek, amelyekbe bevonjuk gyermekedet is,
 • átélitek a mese örömét és próbatételeit, kacagva, vigadva, néha Anya szoknyája mögé bújva,
 • a képzelet szárnyán észrevétlenül magatok után hagytok megannyi mesemérföldet,
 • a végén jutalmatok: kipirult arc, élményekkel teli szív, vigasság, meg egy marék mazsola.
 • Ha nem hiszed, járj utána!
Részvételi szándékotokat ezen a jelentkezési lapon jelezzétek felénk! Amikor regisztráltok, kérjük, mentsétek el a linket és írjátok fel az időpontot, amire jelentkeztetek. Javasoljuk, hogy gyorsan regisztráljatok, mert elképzelhető, hogy egyes időpontokra hamarabb lezárjuk a jelentkezést, amennyiben elérjük a maximális létszámot. Ha jelentkeztetek, és valamiért mégsem tudtok eljönni, regisztrációtokat felajánlhatjátok az esemény Facebook-oldalán olyanoknak, akik nem fértek be.

Sikeres regisztrációtokról az első visszajelzés tőlünk péntek délelőtt érkezik majd, amikor mindenkinek egyszerre küldjük majd ki a visszaigazoló e-mailt a további részletekkel (pl. parkolás, a helyszín megközelítése). A később regisztrálók a Facebook-oldalról tájékozódhatnak majd.


Örömmel várunk!
   a Bailavidrum-csapat

U.i.: Kérjük, vigyétek jó hírét eseményünknek és küldjétek tovább ezt a hírlevelet ismerőseiteknek! Minden Facebook-megosztásért is hálásak vagyunk! Ehhez kérlek kattints az ikonra itt:
Videónk
 
 
Belépődíj
 • A programra a belépődíj 4 év fölötti gyermekeknek és a felnőtteknek is 1500 forint (4 év alattiaknak ingyenes). FIGYELJETEK: ez változás a korábbiakhoz képest!
 • Szeretnénk, hogy bárki megismerkedhessen mesés programunkkal, ezért, ha úgy érzed, hogy nálad ennek anyagi akadályai lennének, kérlek, írj nekünk! Biztosan találunk megoldást.
Hozzatok magatokkal:
 • Pokrócot, polifoamot, ha szeretnétek leülni a mesélésnél,
 • meleg ruhát, cipőt, sapkát, sálat, kesztyűt,
 • ivóvizet, elemózsiát, gyümölcsöt,
 • egy zacskót a szemétnek, hogy elvihessetek mindent, amit magatokkal hoztatok,
 • esőűző kabátot!
Fotóverseny
Előző meseösvényünk fotóversenyének nyertese: Szendrei Orsolya. Gratulálunk! Jutalma egy tábla csoki és ingyenes részvétel az egyik programunkon. A fotóverseny többi résztvevőjét (Beke-Tóth Szilvia, Csányi Nikoletta, Hámori Viktória, Hives Veronika, Kántor Annamária, Kellerné Vadász Veronika, Koncsek Zita, Krausz Szilvia, Pogány Dóra, Sándor-Ötvös Krisztina és Sándor József, Skuts Katalin, Szűcs Boglárka, Vajda Petra, Koncsek Zita, Nagyné Nagy Ildikó, Volner János) egy-egy tábla csoki várja legközelebbi mesénken a regisztrációnál.
<<First Name>>, azért kapod ezt a levelet, mert jelezted, hogy szívesen vennél részt Bailavidrum programokon, vagy már voltál is velünk :) Ez egy hírlevél, ami körülbelül 10-20 levelet jelent évente. Ha nem szeretnél hasonló levelet kapni tőlünk, leiratkozhatsz a lenti linket használva.

Lista beállítások:
 


Email Marketing Powered by Mailchimp