Copy
Warm nazomernieuws
Geen afbeeldingen? Klik hier

Het ZonneLicht


Goeie morgen allemaal

Heb je een fijne zomer beleefd?

Het ZonneLicht zit in een nieuw kleedje van website en nieuwsbrief.  We zijn het nog volop aan het bijpassen, bijsnijden en vorm geven.
Ondertussen staat er al wat te borrelen voor jou en voor ons.

Doordat ik vorige week niet in het systeem van de nieuwsbrief kon, is "Toveren met je dans, dans je blij gezwind de ochtend in" in al gestart. Toch voel je het kriebelen, je kan er nog helemaal bij.
Klik hier voor de info of ontdek hier de affiche. De eerste ochtend was al een vrolijke danspartij, heerlijk.


Open Hartcirkel vanaf 11 september om 10u45. Van het boek "Open Hart"
Klik voor info.Zangcirkel dinsdag 9 september om 20u
zingen uit volle borst, waarna je in alle rust kan meedoen voor
de volle maanmeditatie om 20u30
vrije bijdrage     
       
Lezing: de kracht van kristallen en mineralen  20 september 14:00 – 16:30
door Luc van Hadiqa. Klik voor info.Nog een lieve dank aan het http://www.sintjansberg.be/ voor de hulp bij het opstarten website en nieuwsbrief.


 
Izaa is nog zo verweven in ons leven... Dus ik weet dat hij met veel liefde mee het volgende dessert geeft.
Izaä en ik maakte heel graag samen dessertjes, daar genoten we allebei erg van en het was steeds de kunst om niet teveel te proeven voor het helemaal klaar was.! En als mama het goede voorbeeld te geven.

Nu de appels en peren in overvloed van de bomen vallen:
amasake-appel-Izaä-surprise

.
Je laat appeltjes of/en peren in appel-perensap van bvb. De drie wilgen een nacht trekken Je kookt alles zacht samen met agar-agar, vanille of kaneel, eventueel citroensap, snuifje zeezout... ik heb er nog een beetje kuzu bij gedaan Je roert er amasake doorheen van Food affairs, voor een mooi romig, zoet effect. Je neemt speltkoekjes van Break&bio of van het Molenaartje( zijn zonder suiker) je maalt deze fijn en maakt er een bodem van in een mooie schaal of glaasjes Je doet het fruit-mengsel op de koekjes en dan nog wat amandelen die je roostert en fijnhakt en er boven op strooit of er tussen mengt Je laat alles opstijven, waarna je er taartstukjes van kan snijden. Als het niet dik genoeg is om taartstukjes te snijden, heb je gewoon een lekkere pudding.
Dan voor er bovenop, de hartjes: ingekookt druivensap of kersensap met agar-agar, rijststroop..bij gezoet indien nodig. in een vorm uitgieten laten opstijven in de frigo en de harten er uit steken Waar je dessert een Hartenlook meegeeft.  
Met ander seizoensfruit mogelijk.
Smakelijk!  
! Voor wie op zoek is naar de amasake van Food affairs. Je kan het bij Wendel en Raf bestellen, afhalen of bij ons ophalen. Ze hebben ook een verdeelpunt in  Lier.

Mooie nazomerdagen en tot weldra
liefs
Nancy, Bernard, Izaä
 
Deze actitviteiten gaan door op Kerstenpad 14, Balen (Scheps)
Tel 014 820319
hetzonne@hetzonnelicht.be
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2014 Het Zonnelicht.


uitschrijven    voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp