Copy

Bekijk de webversie


Beste Matthijs,
Voor QYN was 2015 het meest uitdagende jaar tot nu met waanzinnige nieuwe concepten. Dat zie je terug in de videobijdrage met een actueel overzicht van onze Digital Signage cases. 2016 wordt ook al weer een bijzonder jaar vol innovatie; we lichten enkele belangrijke trends uit – interactieve medewerkerscommunicatie, augmented reality & smart lighting. Maar 2016 is het ook het jaar waarin QYN al weer 10 jaar bestaat en waarin we wederom nieuwe collega’s zoeken!

Hans-Christiaan de Vaan
directeur

expresso
Trends & technologie
QYN en KPN op POPAI 2015QYN was afgelopen december samen met KPN keynote speaker op het Jaarcongres van POPAI in Antwerpen. Voor shopper marketeers biedt KPN’s nieuwe winkelformule namelijk zeer veel inspiratie! En zo was er nog veel meer te zien op POPAI! Onder de noemer ‘Instore Vitamins’ gaf het congres weer een goede inkijk in de laatste ontwikkelingen op het gebied van shopper marketing.


Opinie
Schermcommunicatie voor de interne organisatie


Als master in digital signage merken wij dat steeds meer organisaties schermcommunicatie, ofwel Social Walls, inzetten om te communiceren met medewerkers. Met een Social Wall kun je nog meer openheid, transparantie en bewustwording binnen jouw organisatie creëren. De afstand tussen directie en werkvloer wordt hierdoor kleiner. En de mening van de klanten wordt zichtbaar op de werkvloer!


Nieuws

QYN 10 jaar!


Wij kijken terug op 10 prachtige jaren waarin we samen met onze klanten, leveranciers en partners vele mooie en prijswinnende projecten mochten realiseren. Namens ons hele team enorm bedankt voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.
Op naar de volgende 10 jaar!

Resultaat klanttevredenheids onderzoek


Wij zijn zeer verheugd met de hoge respons en dito score op het klanttevredenheidsonderzoek dat wij vorig jaar uitvoerden. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met maar liefst een klantwaardering van 8,1! Heel erg bedankt voor de medewerking aan dit onderzoek! Uiteraard zullen wij er alles aan doen om dit mooie resultaat naar de toekomst toe te overstijgen.

Nieuwe collega’s gezocht


QYN groeit! Daarom zijn wij op zoek naar twee projectengineers en een AV-technicus die ons hechte, enthousiaste team komen versterken. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke en uitdagende functie binnen een topbedrijf? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@qyn.nl of deel de vacature via social media.

Meer weten?
Neem dan telefonisch contact op met John van Grinsven via 073- 658 8042.

Nieuw gezicht bij QYNKoen van der Schot is ons onsite support team komen versterken. Hij stelt zich graag aan je voor!

facebook  twitter  linkedin
Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik dan hier om af te melden.