Copy
Morten Dürr - Børnebøger - nyhedsbrev oktober.
View this email in your browser

20 gratis ebøger til efterårsferien

Se mere på www.gratisbørnebøger.dk

Med læsekampagnen ”Gratis Børnebøger i sommerferien” slog vi fast, at man godt kan få touchscreen-generationens børn til at læse løs, når bøgerne er lige til så lette at gå til som en video på Youtube.

De 22 titler, vi lagde online til fri afbenyttelse, blev tilsammen læst i 1.234 timer – også selvom vi havde den mest solrige sommer i mands minde.

Men hvordan ser det ud i de korte ferier? Og hvordan ser det ud med det lange seje træk?

Det vil vi gerne lade komme an på en prøve, og derfor stiller vi 20 af vores bøger gratis til rådighed på www.gratisbørnebøger.dk i efterårsferien fra den 10.-26. oktober.

Bag læsekampagnen Gratis Børnebøger står syv af landets mest produktive børnebogsforfattere og mikroforlæggere, der tilsammen har skrevet godt 300 titler: Benni Bødker, Jan Kjær, Henrik Einspor, Morten Dürr, Bo Skjoldborg, Emil Blichfeldt og Ellen Holmboe.

Vi tror på, at tilgængelighed er nøglen, hvis man skal nå ud til moderne touchscreen-børn, der vil have bøgerne her og nu, uden login, uden i begrænsninger og uden at skulle en tur på biblioteket. 

Vi tror på, at gode børnebøger kan tage konkurrencen op med spil, film og sociale medier, hvis de bare bliver præsenteret på børnene præmisser; nemlig online og lige til at gå til. Og vi er villige til at lade det komme an på en prøve.

 

Share
Tweet
Forward
+1
Hver måned trækker jeg lod om en signeret papirbog blandt nyhedsbrevets abonnenter. Denne måned er præmien et eksemplar af min højtlæsningsbog "Kurt Komet". Vinderen er Merete Jørgensen.
Læs Kurt Komet på ereolen.
Hør Kurt Komet på Netlydbog.dk
Følg Morten Dürr
Følg Morten Dürr
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Copyright © 2014 Gratis Børnebøger c/o Morten Dürr, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp