Copy
Nyt om børnebøger fra holdet bag www.gratisbørnebøger.dk
View this email in your browser
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om børnebøger fra holdet bag www.gratisbørnebøger.dk - Bennik Bødker, Emil Blichfeldt, Henrik Einspor, Ellen Holmboe, Bo Skjoldborg, Jan Kjær og Morten Dürr.

Mød os på Danmarks Læringsfestival

Find os på stand nr. 49. Bella Center 3. - 4. marts.

Hele holdet bag www.gratisbørnebøger.dk stiller op under temaet: Mød forfatterne. Kom forbi og få en snak om børnebøger - og køb udvalgte titler til "messepriser".

Share
Tweet
Forward
+1
Share
Tak fordi du læser vores første nyhedsbrev! Du har fortjent en lille gave. De næste 14 dage kan du læse Morten Dürrs "En lort med tusind ben" helt gratis - online via din mobil, tablet eller computer. (kræver net eller dataforbindelse).
Læs bogen her
Og nu til det vigtigste: læs nyt om vores seneste udgivelser!
Kurt og Mikkel kidnapper folks kæledyr og kræver løsepenge for dem.
Drengene vælter sig i penge, gadgets og chokolade. Indtil de en dag kidnapper den forkerte hund. En hund, som kan tale. En hund, som kan sladre om dem!

Den talende hund er en hylende sjov bog for 9 - 12 år, som højtlæsning fra 6 år.


Køb bogen for blot 99 kr. hos SAXO indtil 31. marts (mindre end halv pris).

Noget går helt galt under en omgang ånden i glasset. Tove bliver besat af ånden af en skrupskør, gammel kone, der ikke vil forlade Toves krop. Samtidig er der temauge på skolen om 2. verdenskrig, og alt er kort sagt kaos. For hvordan får man ånden tilbage i glasset, uden at nogen opdager noget – og uden at nogen kommer til skade?
 
Køb bogen hos SAXO

Nu udkommer DØDSSTØD, fjerde og sidste bind i den Orla-nominerede spændingsserie for børn i alderen 9-12. 

Moray bliver kaldt verdens hårdeste skole. Kostskolen ligger i et øde hjørne af Skotland, og den er ikke helt almindelig. Her undervises i kampsport, kodebrydning og hvordan man bygger sin egen bombe. Her er skydebane og helikopterlandingsplads. Moray er nemlig Interpols kostskole. Her uddannes fremtidens agenter og spioner. En af dem er Malik, hovedpersonen i serien OPERATION.

Korte, højaktuelle romaner for alle spændingshungrende børn med hang til James Bond!
 
Køb bogen hos SAXO

Lån ebogen på ereolen.dk
 

Bog tre om Hansi Hønegal. Denne gang rodes den hårdkogte detektiv ind i en makaber mordsag, som trækker tråde til et cirkus.
 

Der er garanti for mange gode grin, når snushanen og hans uglede assistent går i aktion.

 
Køb bogen hos SAXO

Vil du tegne modige riddere, ækle orker og mystiske elvere?

Det eneste, du skal bruge, er en god portion fantasi, en blyant og papir 

– så kan du trylle helte og monstre frem!

 

Med trin for trin anvisninger viser tegneren Jan Kjær, der er kendt for Taynikma-bøgerne, hvordan du tegner fantasyfigurer og gør dem til dine egne.

 
Køb bogen hos Williamdam

L
ån ebogen hos ereolen.dk

I det fjerne kunne Jonny høre skrig og lyden af skud. Endnu en flok overlevende var åbenbart i kamp med de fucking zombier. Han tog et dybt drag af cigaretten. Det var ikke hans problem. Han sørgede for sig selv. De andre overlevende kunne bare gøre det samme. Det knasede i græsset bag ham. Jonny vendte sig hurtigt, men ikke hurtigt nok. Zombien tøvede ikke, den rallede bare og greb fat i hans arm. Det levende lig var uhyggeligt stærkt. Lort, lort, lort, tænkte Jonny. Så begyndte zombien at spise, mens Jonny skreg af smerte.

Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Gratis Børnebøger c/o Morten Dürr, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp