Copy

Morten Dürr nyhedsbrev - september 

View this email in your browser

Ebøger i klassesæt - med rabat


Med Apples Volume Purchase Program kan du købe ebøger i klassesæt og med 50% rabat.

 

Er du en lærer, som ønsker at installere ebøger og apps på skolens/elevernes ipads, er dit arbejde pludselig blevet markant nemmere – og samtidig kan du spare mange penge på skolens budget.  Apple har for ganske nyligt introduceret deres såkaldte Volume Purchase Program (VPP) i Danmark. Dette betyder, at du kan købe apps og ebøger fra AppStore og Ibookstore med 50% rabat – forudsat at der købes 20 eks. per gang.

VPP giver også mulighed for fra centralt hold at styre de enheder, som ebøgerne/apps skal sendes til – VPP er således også et dynamisk værktøj, hvormed du kan forvalte dine licenser.

Med andre ord – en vigtig nyhed, som gør det nemmere og mere praktisk  for skolerne at købe og forvalte ebøger – og samtidig få 50% afslag på prisen.
For at komme i gang, skal skolen tilmelde sig indkøbsordningen.

Læs mere om VPP her
Køb mine ebøger med 50% rabat gennem VPP
(forudsat at skolen er tilmeldt indkøbsordningen.)

Share
Tweet
Forward
Ny bog på vej:

Vampyren i 7.A. - og andre sorte chok

Til oktober udkommer min bog "Vampyren fra 7.A." - som er sjette bind i Sort Chok serien. Dette bind er en novellesamling med syv korte, horrible historier - fornemt illustreret af Erik Petri. OBS: sæt allerede nu kryds i kalenderen, for jeg og Erik optræder med store fagter og lyntegnede monstre på Bogforum lørdag d. 8. nov.
Share
Forward
Tweet
Fremragende ipad-app til billedkunst:

 McLarens Workshop

Norman McLaren lavede abstrakte animationsfilm – ofte blot ved at ridse på selve cellouidfilmen. Det canadiske filminstitut har udsendt en app, hvor man kan opleve hans værker. Men man kan også tilkøbe en animationsworkshop, hvor man kan lave sine egne, abstrakte animationsfilm. Hele pakken er perfekt til folkeskolens undervisning i billedkunst.
Se app'en på AppStore
 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2014 Gratis Børnebøger c/o Morten Dürr, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram