De eerste Balletspiegel van 2017!
Bekijk in je browser

“We should consider every day lost on which we have not danced at least once.” - Friedrich Nietzsche

Veel leesplezier!

De redactie

Try-out Händel's Messiah in Gorinchem

Halleluja! Als je dat zingt, herkent iedereen het. Dit beroemde stuk is onderdeel van de Messiah die Händel in 1741 schreef. Tijdens de grote klassieke voorstelling dansen de gevorderde klassieke groepen op delen ervan (niet het Halleluja). 


Het koor COV Gorkum is toevallig ook bezig met de Messiah in te studeren en zij vroegen Paulette of we tijdens hun vooravond alvast wat stukken laten zien. Op 18 januari gingen we dus met een aantal leerlingen naar Gorinchem voor dit kleine optreden. Het was even wennen aan de gladde vloer maar gelukkig is niemand uitgegleden. Het publiek, waaronder ook veel van de koorleden, was erg enthousiast en we kregen allemaal bloemen als bedankje. Benieuwd hoe het eruit zag? Klik op de foto voor het filmpje.

Lees verder.
 

Belangrijke repetitiedata voor de voorstellingZaterdag 11 maart is de laatste grote repetitie voor de voorstelling in de Speelzaal tussen 09.00 en 13.00 uur. We doen dan het hele sprookje achter elkaar door in kostuum en het wordt op de video gezet. Het is belangrijk dat ALLE leerlingen die meedoen met Belle & het Beest hierbij aanwezig zijn. Dus zet deze datum alvast in je agenda!


We proberen de repetities zoveel mogelijk tijdens de reguliere lestijd in te plannen. Kijk voor overige repetitie data op de website
 

* Gezocht hulp bij kostuums maken * 

Voor de voorstelling zijn we ook al druk met het bedenken van mooie nieuwe kostuums. In februari kunnen we dan ook zeker hulp bij eenvoudig naaiwerk gebruiken. 

 
Heb jij tijd en zin om ons hierbij te helpen? Stuur dan een mailtje naar info@paulettewillemse.nl. 

Recensie van de film "Ballerina" 

De animatie film Ballerina draait sinds de kerstvakantie in de bioscopen. Leerlingen van de balletschool Jet en Loes (moeder & dochter) bezochten de film en schreven een recensie. 


"In de kerstvakantie zijn Jet en ik naar de film Ballerina geweest. Deze draaide in de Kinepolis bij de Jaarbeurs in Utrecht. Een mooie grote bioscoop vlak achter het centraal station.
 
Félicie woont in een weeshuis en droomt er al haar hele leven van om balletdanseres te worden. Samen met haar vriend Victor verlaat ze het weeshuis en gaat ze naar Parijs om haar droom te verwezenlijken. Victor gaat werken als assistent van Gustav Eiffel. Félicie doet auditie bij wereld beroemde Parijse Opera."

Lees verder op onze website

De trailer van de film kun je bekijken door op het plaatje hiernaast te klikken.
Share
Forward
Copyright © 2015 Balletschool Paulette Willemse
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling of ouder/verzorger van een leerling bent. Je kunt je natuurlijk uitschrijven voor deze nieuwsbrief maar dan mis je wel belangrijke informatie. Belangstellenden buiten de Balletschool kunnen deze nieuwsbrief ook ontvangen. Op onze website bij Balletspiegel vind je de aanmeldlink.
 
Balletschool Paulette Willemse
Ruiterstraat 23
Zaltbommel, GLD 5301 ED
Netherlands

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren nieuwsbrief bewerken 
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balletschool Paulette Willemse · Ruiterstraat 23 · Zaltbommel, GLD 5301 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp