Verliefd op Miss Piggy!
Bekijk in je browser

In dit drukke najaar zou je haast vergeten dat de klassieke groepen bezig zijn met dansen instuderen voor de grote klassieke voorstelling: Belle en het Beest, en de Messiah van Händel. Het hele verhaal van Belle en het Beest inclusief de rolverdeling staat nu op de website. Verder veel lees- en kijkplezier met deze Balletspiegel!

De redactie

Enno in een duet met... Miss Piggy?

Hebben jullie de BommelRevu niet gezien, dan heb je iets bijzonders gemist. De balletschool werd namelijk gevraagd om een gastoptreden met een speciaal verzoeknummer. 
 

Paulette werkte met Enno en Irene aan een pas de deux van een knappe danser en beetje opdringerig en zwaarlijvig varken, die samen deelnemen aan een talentenshow. Irene was onherkenbaar in een speciaal dik-maak-kostuum met een varkensmasker en natuurlijk een prachtige roze tutu! Bekijk hier het filmpje

Deze act is geïnspireerd door de Muppet Show. De muppets nodigden in de jaren 70-80 vaak beroemdheden uit om samen met hen een sketch voor de televisieshow te maken. Zo kwam de beroemde danser Rudolph Nureyev langs voor een duet met een varken op spitzen... het was niet echt een soepele samenwerking! Bekijk hier het filmpje

We hebben Enno en Irene gevraagd hoe zij zich voorbereid hebben en hoe zij dit optreden ervaren hebben. Je leest het hier

 

Al 1700 jaar het feest van het delen

Het Sint Maartensfeest wordt jaarlijks op 11 november uitgebreid gevierd in Zaltbommel. Wist je dat Sint Maarten echt heeft bestaan? Dit jaar zou hij 1700 jaar oud zijn geworden! Daarom waren er niet alleen op 11 november maar de hele week activiteiten rondom het thema samen delen. 
 

Natuurlijk verzorgde de balletschool weer optredens tijdens het programma in de kerk. De leerlingen van jazz beginners, klassiek 3b en Nick Lommen (met een zelfgemaakt moderne solo) traden op.
Op onze Facebook pagina regelmatig inspirerende, leuke, mooie en grappige berichtjes en leuke nieuwtjes, tips.

Danscadeautjes

Sinterklaas komt eraan! Dus tijd voor heerlijke zoetigheden, gezellige liedjes, gedichten met een knipoog, en... tijd om je verlanglijstje te maken. Klik op het plaatje om te zien waar je het kunt kopen.
 

Babynieuws

Op 13 oktober is Lars Ellia Smit geboren! De eerste zoon van Janneke Smit-Nijstad, leerling van niveau 6, en haar man Remco is nog heel klein maar groeit goed. 


Samen met enkele leerlingen uit niveau 6 ging Paulette op kraamvisite, helemaal in Heerhugowaard, om Lars te bewonderen en natuurlijk een traditionele kraamcake te brengen net als een kraamdoos vol met kleine cadeautjes. 
Gefeliciteerd Janneke! 

 

Ruik je de speculaas al?

Sinterklaas komt eraan dus de traditionele speculaasgeuren komen je in de balletschool tegemoet!


Ieder jaar vragen weer veel leerlingen en ouders om het recept, dus delen we dit zodat jullie allemaal thuis ook aan de slag kunnen. Veel bakplezier!

Lees op de website het recept 

De redactie is op zoek naar jouw speciale recept. Heb jij een heerlijk, gezond gerecht of een zoete verwennerij met een bijzonder verhaal? Stuur het naar balletspiegel@paulettewillemse.nl! 

Share
Forward
Copyright © 2015 Balletschool Paulette Willemse
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling of ouder/verzorger van een leerling bent. Je kunt je natuurlijk uitschrijven voor deze nieuwsbrief maar dan mis je wel belangrijke informatie. Belangstellenden buiten de Balletschool kunnen deze nieuwsbrief ook ontvangen. Op onze website bij Balletspiegel vind je de aanmeldlink.
 
Balletschool Paulette Willemse
Ruiterstraat 23
Zaltbommel, GLD 5301 ED
Netherlands

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren nieuwsbrief bewerken 


This email was sent to emma.metsers@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balletschool Paulette Willemse · Ruiterstraat 23 · Zaltbommel, GLD 5301 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp