Copy
Inspiratietour horeca & leisure voor ondernemers.
View this email in your browser

C  o  n  r  a  d  i     C  o  n  c  e  p  t  s     organiseert


inspiratietour
tijdens de Dutch Design Week

horeca&leisure

maandag 19 oktober start 12.00 uur

 
Na een zeer succesvolle tour afgelopen jaar, dit jaar een tweede editie. Als ondernemer in de horeca en leisure sector ben je constant op zoek naar inspiratie: voor nieuwe concepten om je gasten te verrassen én manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is dé plek om deze inspiratie op te doen. Tijdens de DDW - het grootste designevenement van Noord-Europa – bruist Eindhoven van de creatieve energie.
 
De DDW heeft veel te bieden: de nieuwste trends op het gebied van horeca-concepten, gaming, food, beleving en meubel- en interieurdesign. In een unieke inspiratietour leiden professionals jou langs diverse onderdelen van de DDW. Laat je verrassen: inspiratie gegarandeerd! Na de inspiratietour ontvang je een voucher voor een gratis adviesgesprek om de opgedane inspiratie om te zetten in ideeën voor je eigen bedrijf.
 
Inspiratietour voor horeca-ondernemers
De Dutch Design Week is een plek  waar de nieuwste trends te beleven zijn op het gebied van horeca, hospitality en food. Tijdens deze inspiratietour ga je onder deskundige begeleiding op bezoek bij een aantal (pop-up) horeca- en hospitality concepten op de Dutch Design Week.
 
Inspiratietour voor leisure-ondernemers
Wij laten u zien dat de DDW meer is dan een expositie met de nieuwste designmeubels. Deze inspiratietour tour brengt je onder deskundige begeleiding langs een aantal creatieve ondernemers die gericht zijn op beleving, storytelling en gastvrijheid.
 
Programma inspiratietours maandag 19 oktober 2015

12.00 - 13.00 uur

Ontvangst en gezamenlijke lunch  
 
13.00 - 18.00 uur
Inspiratietour langs vijf onderdelen van de Dutch Design Week.

Op elke locatie krijg je een rondleiding en een inspirerend ervaringsverhaal. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
- Eigen programma inspiratietour voor horeca ondernemers.
- Eigen programma inspiratietour voor leisure ondernemers.
 
18.00 - 20.30 uur
Gezamenlijk diner
 
Wat kun je verwachten van de inspiratietour?
Ontdek de toegevoegde waarde van ‘design’ als middel om de gastbeleving te versterken. Gedreven professionals die met jou de opgedane inspiratie vertalen naar ideeën voor jouw bedrijf. 

Een leuke én zinvolle dag, volledig verzorgd: samen met collega-ondernemers ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving.
 
Nagenieten
Nagenieten van de inspiratietour 2014? Bekijk de film! >> 
 
Aanmelden
Kosten zijn € 150,= per deelnemer. Hierbij zijn inbegrepen lunch, vervoer tijdens inspiratietour, volledig programma, borrel, diner en een voucher voor een adviesgesprek.
 

Aanmelden inpiratietour >>

Vragen over de inspiratietours? 
Neem contact op met Laura Conradi, tel. 06 23 668 822
Conradi Concepts 
laura@conradiconcepts.nl
 
Facebook
YouTube
Copyright © 2015 Conradi Concepts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp