Copy
toerskien.org nieuwsbrief #07.2
Vergroot je kans op een skitoer en schrijf je in voor een tocht in mei.

Hoi <<Voornaam>>,
In  deze nieuwsbrief van toerskien.org
Veel leesplezier, Judith, Ube, Peter en Wim
Zondag kunnen de ski’s onder!
Als we niet naar de sneeuw toe kunnen dan moet de sneeuw maar naar ons toe komen. Als alle voorspellingen uitkomen kunnen we vanaf zondag een week lang kou en sneeuw (tot wel 20cm) tegemoet zien. En ook nog eens samen met harde wind, dus oppassen voor lawines op de steile stukken aan de lijzijde van onze heuvels. Bind je toerski’s onder en maak een mooie sneeuwfoto of video en post die op onze Instagram of Facebook pagina. Vergeet niet de sneeuwhoogte erbij te vermelden!
Doe de Seven Summits van Zuid Limburg  
Soms moet je je doelen aanpassen op de mogelijkheden. Was je van plan de Seven Summits te gaan doen, dan kun je dat nu gewoon in Nederland. Door het DMFF is in 2019 een route uitgestippeld langs de Seven Summits van Zuid-Limburg: de Dutch Mountain Trail van 101 km lang. Onderschat deze trail niet het is een pittige tocht met steile stukken en aardig wat hoogtemeters. Als je hem gaat lopen post dan jouw favoriete Seven Summits foto op onze Instagram of Facebook pagina

Alle informatie over de Seven Summits en de Dutch Mountain Trail vind je hier
Recall Ortovox ARVAbag gaspatroon
Heb je een airbag rugzak van ORTOVOX met een AVABAG-gaspatroon in een koolstofvezel cilinder dan kan het in bijzondere gevallen voorkomen dat er drukverlies optreedt. In ongunstige omstandigheden kan dat leiden tot onvoldoende opblaaskracht van de airbag. Lees meer 
Schrijf je in voor een tocht in mei
De Corona situatie lijkt voorlopig niet te verbeteren en het is niet te verwachten dat we voor half april naar de Alpen kunnen. Kijk daarom eens naar de tochten voor eind april en mei in ons programma zoals de Pinkster 4-daagse in Vernagt, de Tour de la Meije en een standplaatstocht vanuit de Oberaletschhut. Natuurlijk kun je ook via een maatwerktocht zelf een week en tocht aandragen, dan kijken we samen met jou wat er mogelijk is.
Actuele corona situatie Alpenlanden  
Wil je weten wat de actuele situatie is rond reis en verblijf in de Alpenlanden. Bekijk dan onze Corona nieuwspagina. Daar vind je een verzameling  links naar webpagina’s met actuele informatie. Lees meer.
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 toerskien.org, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp