Copy
toerskien.org nieuwsbrief #6.05

Doe je zelf een skitoer cadeau

Hoi <<Voornaam>>,
In  deze nieuwsbrief van toerskien.org
Veel leesplezier, Wim, Ube en Peter
Tocht in de schijnwerpers: de Urner Franzosenrunde
Ben je in voor een meer alpinistische skitoer in een van de  minder drukke gebieden van Zwitserland? Dan moet je zeker de Urner Franzosenrunde overwegen. De Urner Alpen liggen tussen de Furkapas, Grimselpas en Sustenpas en zijn nog met dikke gletsjers bedekt. Het gebied wordt door slechts weinig toerskiers bezocht. Deze tocht heeft bovendien al inschrijvingen en gaat zeker door als jij je inschrijft. Lees meer
Fotoimpressie kick-off weekend 2020 Silvretta
Het kick-off weekend stond dit jaar in het teken van het eerste lustrum van toerskien.org. Uitvalsbasis was de Heidelbergerhütte in de Silvretta bij het skigebied van Ischgl. Het was een weekend van contrasten: van skiën door een dikke laag poeder tot worstelen met bruch harsch en van strak blauw tot op de tast door nevels. Nieuwsgierig hoe het geweest is? Bekijk dan de foto-impressie op de website.
Deze tochten hebben al inschrijvingen
Om het je wat gemakkelijker te maken een tocht te kiezen hebben we weer een actueel overzicht gemaakt van tochten die op dit moment al inschrijvingen hebben. De volgende tochten gaan zeker door als jij je inschrijft: De volgende tochten hebben al een of meerdere inschrijvingen waardoor de kans groter is dat ze ook daadwerkelijk door gaan.
  • Vernagt - lichte standplaatstocht hoog in de otztaler alpen (week 14, 3 inschrijvingen)
  • 50+ Queyras - lichte toerskitocht in het afgelegen Queyras (week 13, 2 inschrijvingen)
  • Gletsjertocht Vanoise - mooie middelzware gletsjertocht (week 13, 2 inschrijvingen)
  • TGV 4-daagse Vanoise - serieuze 4-daagse toerskitocht (week 15, in inschrijving)
Of bekijk het volledige programma
Ga op tour en ontvang onze multifunctionele lustrum buff 
Bij een lustrum hoort natuurlijk een cadeau. We hebben voor iedereen die dit seizoen met ons mee gaat een geweldige warme multifunctionele lustrum buff klaarliggen. We hebben tijdens het afgelopen kick-off weekend de buff aan de tand gevoeld en hij heeft de beproevingen glansrijk doorstaan. Zodra een tocht door gaat ontvangt de coördinator een pakket buff's van ons.
Materiaalnieuws van de ISPO 
In januari is weer de ISPO, de jaarlijkse beurs op het gebied van outdoor sport gehouden . Tijdens de beurs zijn de winnaars bekend gemaakt van de de ISPO awards 2020 die aan de meest innovatieve producten worden toegekend. Onder andere voor de categorieën snowsports en outdoor zoals bijvoorbeeld de A*LIVE SmartSafety Tool & Satellite Messenger. Dit tool geeft via een satellietsysteem je positie door als je in nood bent waar ter wereld je ook bent. Het kan gekoppeld worden aan je lawine airbag systeem. Als dat af gaat wordt automatisch een noodsignaal met je positie verzonden. Bekijk de product video

 
Copyright © 2020 toerskien.org, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp