Copy
toerskien.org nieuwsbrief #7.06

Roet in  het eten door Corona of je beste toerskiseizoen ooit?

Hoi <<Voornaam>>,
In  deze nieuwsbrief van toerskien.org
Veel leesplezier, Judith, Peter, Ube en Wim
Nieuwe programma voorjaar 2021: Coronaproof!
Bij het uitwerken van het nieuwe programma hebben we Corona een beetje omgedacht. Samen met de gidsen Karl, Murray en Luca hebben we een uniek programma uitgewerkt met veilige Coronaproof tochten. 

We hebben gekozen voor de minder bekende gebieden en standplaatstochten vanuit rustige accommodaties. Dat heeft originele elementen opgeleverd. Wat denk je bijvoorbeeld van een tocht langs deels onbemande hutten, slapen in een iglo of dagtochten maken vanuit een locatie alleen voor jouw groep beschikbaar? Bij de standplaatstochten kan er bovendien elke dag voor de beste sneeuw van het dal gekozen kan worden ofwel: go with the snow! Lees hier alles over het nieuwe programma.

Tijdig inschrijven is dit jaar nog meer dan anders het devies. Door de Coronamaatregelen is het aantal plaatsen in de hutten en pensions beperkt en zullen deze dus ook eerder vol geboekt zijn.

Bekijk het nieuwe programma en schrijf je in!
Word jij onze nieuwe penningmeester?
Peter Smid doet een stapje terug in zijn activiteiten voor Toerskien.org. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester die de financiële administratie onder zijn of haar hoede wil nemen. Het gaat om activiteiten als het controleren en bevestigen van inschrijvingen en betalingen door deelnemers en het bijhouden van de tochtenadministratie. Denk qua tijdsbesteding aan gemiddeld 1 tot 2 uur per week gedurende het toerskiseizoen. Omdat we vrijwel alles digitaal doen is enige ervaring met office applicaties en website tools wenselijk. Lijkt het je wat of wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Ube van der Ham via  ube@toerskien.org
Kick-off weekend 2021
Ook dit seizoen organiseren we eind januari weer het traditionele kick-off weekend maar in aangepaste vorm. We organiseren drie aparte kick-off weekends van maximaal zes deelnemers die ieder met een eigen gids en vanuit verschillende locaties op pad gaan. Kijk met welk kick-off weekend jij mee wilt gaan: licht (Langefeld), middelzwaar (Kaunertal) of zwaar (Klosters) en schrijf je meteen in!
Toerskien.org nu ook op Facebook en Instagram 
Een aantal van jullie heeft vast al ontdekt dat Toerskien.org sinds enige tijd ook aanwezig is op Facebook en Instagram. Het is een prima medium om onze naamsbekendheid te vergroten en nieuwe toerskiers en freeriders aan te trekken. Ook kunnen we het toerenprogramma zo beter promoten en biedt het een mooi plek om ervaringen en foto’s van je skitoer te delen. 
Aangepaste annuleringsvoorwaarden
Om de financiële risico's vanwege Corona voor de deelnemers te beperken hebben we met de gidsen aangepaste afspraken kunnen maken. Als een skitoer niet zoals gepland kan doorgaan, zal de gids een alternatieve tocht proberen te organiseren. Indien er geen alternatieven mogelijk zijn, dan zal de gids de toer annuleren en wordt het honorarium van de gids gerestitueerd. Lees de op Corona aangepaste annuleringsvoorwaarden
Copyright © 2020 toerskien.org, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp