Copy
 
Entheo wenst u een succesvol 2015!
Beste,
Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar betekent nieuwe uitdagingen en nieuwe technologieën. Is jouw netwerk nog up-to-date zodat u 2015 zonder ICT zorgen tegemoet kan gaan? 

Twijfel niet en neem contact met ons op om een audit van uw ICT omgeving uit te voeren zodat we alle pijnpunten van uw netwerk in kaart kunnen brengen en u het nodige advies kunnen geven.

 Hackers in uw KMO

Wekelijks zijn er meldingen van virtuele inbraken bij grote bedrijven of overheidsinstellingen. Maar recent onderzoek wees uit dat steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen het doelwit worden van hackers en hier zijn een aantal goede redenen voor.

Bij de meeste KMO’s ligt men niet wakker van hackers en leeft men met de gedachte dat ze te klein of te oninteressant zijn voor hackers.

De recente gevallen in de media tonen aan dat om het even wie het slachtoffer kan worden van hackers. Men gebruikt de verkregen klantgegevens als chantage middel. Want zeg nu zelf wie wil nu in de media komen omdat zijn klantgegevens op het internet terug te vinden zijn?

 Facebook veroorzaakt meer dan 7000 euro productiviteitsverlies per werknemer

De digitale snufjes zijn stilaan helemaal verweven met ons privé- en professioneel leven. Problematisch is dat die afleiding ook een negatieve impact heeft op de kwaliteit en de kwantiteit van het geleverde werk, én zelfs op de klantenrelaties.

Een op drie medewerkers geeft toe dat onderbrekingen het werk moeilijker maken, en een op vier zegt dat deze afleidingen ervoor zorgen dat er geen tijd meer is voor creatief of diepgaand denken. Een recent onderzoek van Jobat gaf aan dat sociale media op de werkvloer een productiviteitsverlies van 7560 euro per werknemer bedraagt. 
Voor al uw dagelijkse IT-gerelateerde vragen zijn wij bereikbaar
tijdens de kantooruren, dit van 8u00 tot 18u00,
per telefoon op ons nummer 050 59 84 72
of per mail op helpdesk@entheo.be.

 Wij staan klaar voor u!

Bij Entheo staan onze klanten centraal en daarom kiezen we voor een persoonlijke pro-actieve aanpak waarbij directe communicatie heel belangrijk is.

Al 7 jaar bieden we met heel veel enthousiasme onze klanten hoogstaande IT-oplossingen en een goeie dienstverlening aan. Ons team bestaat uit hoog opgeleide mensen die allen over een diploma ‘Bachelor in de Toegepaste Informatica’ beschikken en eveneens Microsoft Certified zijn.

Wij kunnen instaan voor het professioneel beheer van uw IT-infrastructuur, migratie van uw data naar de Cloud, back-up-oplossingen, beveiligen van uw netwerk, uitvoeren van een IT audit, …
Entheo | Lepestraat 12 | 8210 Veldegem | T. 050/59 84 72 | E. info@entheo.be