Copy
 
Een nieuwe mijlpaal, de allereerste Entheo Nieuwsbrief!

 Laat uw bedrijf deze winter niet in het donker zitten!

Nu Doel 4 door sabotage onbeschikbaar is en 2 centrales waar er scheurtjes zijn vastgesteld, mogelijks definitief zullen moeten sluiten, is de kans groot dat we deze winter voor het eerst zullen te maken krijgen met brown-outs.
Hierdoor zullen bepaalde regio’s gedurende een korte periode van het stroomnet worden afgesloten.

Lees meer...

 Microsoft stopt ondersteuning Windows XP

Als gebruiker van Windows XP zal het u wellicht niet zijn ontgaan dat Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows XP is gestopt op  8 april 2014.
Als je Windows XP, ondanks het stoppen van de ondersteuning blijft gebruiken, blijft je pc gewoon werken, maar is deze mogelijk kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Lees meer...

 Wij staan klaar voor u!

Bij Entheo staan onze klanten centraal en daarom kiezen we voor een persoonlijke pro-actieve aanpak waarbij directe communicatie heel belangrijk is.

Al 7 jaar bieden we met heel veel enthousiasme onze klanten hoogstaande IT-oplossingen en een goeie dienstverlening aan. Ons team bestaat uit hoog opgeleide mensen die allen over een diploma ‘Bachelor in de Toegepaste Informatica’ beschikken en eveneens Microsoft Certified zijn.

Wij kunnen instaan voor het professioneel beheer van uw IT-infrastructuur, migratie van uw data naar de Cloud, back-up-oplossingen, beveiligen van uw netwerk, uitvoeren van een IT audit, …
Voor al uw dagelijkse IT-gerelateerde vragen zijn wij bereikbaar
tijdens de kantooruren, dit van 08.00u tot 18.00u,
per telefoon op ons nummer 050 59 84 72
of per mail op helpdesk@entheo.be.
Entheo | Lepestraat 12 | 8210 Veldegem | T. 050/59 84 72 | E. info@entheo.be
U wil onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.