Copy
 
Să-l cunosc pe El și să trăiesc la înălțimea chemării Lui...
 
       Dumnezeu este credincios! El ce promite și împlinește! Glorie Lui! Vă spusesem ultima oară că Dumnezeu ne-a încredințat viziunea de a asista la minunile lui Hristos și de a ajuta la restaurarea vieților. Cu bucurie de data aceasta vă spun că viziunea
 s-a împlinit!! 
     Partea de teorie din Școala Internațională de Ucenicie s-a încheiat, după care am început călătoria noastră misionară. Echipa noastră a fost formată din opt tineri dornici să umble în ascultare de Domnul și gata să îndrăznească să facă lucruri prin credință!
      Prima noastră locație: Oltenia!
      Dumnezeu ne-a chemat să binecuvântăm frații care deja au început lucrări în această zonă, astfel că am slujit în biserici, evanghelizări pe stradă, vizite, programe cu copiii. Am fost bucuroși să fim Aron și Hur pentru frații noștri care se ostenesc de mult timp în această zonă, considerată arid din punct de vedere spiritual.
      Următoarea locație din itenerarul nostru misionar a fost Serbia! Am ajuns în orașul Uzice, oraș în care nu se găsea nicio biserică evanghelică. Ne-am alăturat misionarilor locali într-un lanț de rugăciune de 24h în care am chemat Numele Domnului și am cerut intervenția Duhului Sfânt.
         Slujirea noastră, discuțiile avute au încurajat echipa locală să continue să are pământul în rugăciune și să samane sămânța adevărului cu nădejdea că Domnul va face să crească rod bun și bogat acolo.
  
     
   
     Grecia a fost locația care și-a pus amprenta într-un mod deosebit asupra mea. Dumnezeu ne-a chemat să slujim refugiații și să implantăm în ei speranța lui Hristos. O experiență memorabilă ce pentru mine a devenit piatră de aducere aminte a fost aceea când Dumnezeu a vindecat o fetiță pentru care mă rugasem! 
     
Era ora 22:00, tocmai venise în port un vapor cu 1000 de refugiați sirieni. În timp ce ei încercau să-și găsească un loc în marea hală nezugrăvită și slab iluminată, eu eram afară și ajutam să se distribuie mâncare pentru noii veniți.
  Deodată un coleg vine cu un domn sirian și îi zice că sunt doctor. Inima deja îmi bătea mai tare și mă gândeam că doar am terminat asistență medicală. Condusă de el am văzut-o pe soția lui care ținea în brațe o fetiță de aproximativ 2 ani. Era lipsită de vlagă, foarte deshidrată din cauza unei febre foarte puternice. Ei îmi cereau ajutorul prin semne și eu mă simțeam neputincioasă. Am început să mă rog pentru vindecare, am apelat la Crucea Roșie să ajute și de fiecare dată același răspuns,, Sunt prea mulți, trebuie să stea la coadă!”
     Mă simțeam responsabilă să ajut așa că din nou am început să mă rog pentru vindecare și favoare. Sosise o nouă ambulanță înconjurată de o mulțime de părinți cu copilașii lor în brațe așteptând să fie consultați. 
     Doctorul pe care îl abordasem anterior m-a văzut în mulțime și mi-a făcut semn cu mâna să vin la el cu fetița. Dumnezeu a dat favoare și în scurt timp a dat și vindecare! Medicii i-au administrat medicamente și în mai puțin de o jumătate de oră fetița se juca cu alții!!
    Domnul are căile lui misterioase de interveni și o face bine!!!! Dragă frate,soră Domnul ne ia în serios atunci când noi Îl luăm pe El în serios!
     Misiunea s-a încheiat, școala s-a încheiat, dar călătoria noastră cu Domnul continuă!
Mai jos este un video, un raport din misiune! :)
  
    Sunt din nou în Craiova, locul unde Dumnezeu m-a așezat pentru o vreme. Slujim, ne bucurăm, creștem... E FAVOARE!
       În vară Dumnezeu m-a chemat să slujesc în Bacău. Îmi doresc ca plecarea mea să fie  un semn că oltenii vor ieși din zona lor și vor ajunge și ei să vestească în alte locuri măreția Lui
!
Motive de rugăciune:
  • Unitate în ehipă
  • Protecție fizică, emoțională, spirituală
  • Curaj de a umbla în voia Lui
  • Minuni financiare
  • Curaj pentru a învăța să conduc bine mașina :D
Mulțumesc!
            Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine, m-ați încurajat și mi-ați fost alături!
 Fie ca Fața Lui să strălucească asupra voastră și El să vă lumineze în orice decizie pe care o veți lua!