Copy
View this email in your browser

Kai van Hasselt te gast bij Club A

The Pool | Student, 28 juni 2016, 21:00 uur
 
Kai van Hasselt
Tijdens de tweede Club A zal Kai van Hasselt van Noha, reflecteren op de veranderende rol van de architect en de keten van opdrachtgeverschap. Hij toont hoe via de benadering van design thinking, onderzoek en de aandacht voor transferable skills een ontwerpende benadering kan worden toegepast op steeds andere maatschappelijke domeinen.
 
Kai van Hasselt is samen met Eefke van Nuenen mede-oprichter van de interdisciplinaire adviespraktijk Noha. (sinds 1.1.16) Het bureau werkt aan vraagstukken op het snijvlak van maatschappelijke trends, stedelijke ontwikkeling en hedendaagse kunst en cultuur. Kai is als associate lector Design Thinking verbonden aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten. Hij studeerde economie aan de UvA en werkte eerder als trendanalist Carl Rohde en in 2006 voor AMO. 

 
The Studenthotel  | The Pool
Ondertussen op twee locaties in Amsterdam gevestigd: the Studenthotel. Een nieuwe vorm van studentenhuisvesting, comfortabel en trendy, waar studenten in een hotelachtige omgeving verblijven. The Studenthotel is meer dan studentenhuisvesting of een hotel. Het wil internationale studenten een plek geven om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Restaurant The Pool maakt dan ook onderdeel uit van de vestiging Amsterdam City.
Lucien van Geffen neemt ons mee en vertelt meer over the Studenthotel en the Pool
 
Locatie: THE POOL
Wibautstraat 131, 1091 GL Amsterdam
op loopafstand van Metrohalte Wibautstraat


Club A
is een initiatief van de BNA kring Amsterdam Kennemerland.
Wij ontmoeten elkaar in een informele sfeervolle setting,
ontspannen uitwisseling staat centraal. Wij komen bewust in de tweede helft van de avond bij elkaar. Het programma duurt ca. 75 minuten, daarna borrel aan de bar.
 
Het aantal deelnemers is op Club A avonden beperkt, meld je s.v.p. hier * aan via de NING site van de BNA kring. (Rechts boven op die site, onder "Meld je aan".) of via Facebook

Introducés zijn welkom! Stuur hiervoor een aparte email als aanmelding s.v.p. .
 
Dit seizoen
trekt Club A erop uit, wij verkennen onze omgeving, en komen op inspirerende locaties bij elkaar. Eén of meerdere sprekers leiden de avond in, daarna is er ruimschoots tijd om met elkaar in gesprek te gaan.
Omdat wij dit seizoen op locaties te bezoek zijn, die volop in gebruik zijn, zullen de lezingen als Silent Lectures worden verzorgd, door middel van het gebruik van microfoon-headsets. Zo kunnen wij te gast zijn in het restaurant!


* http://bnakringamsterdam.ning.com/events/club-a-2

 
Copyright © 2016 BNA kring Amsterdam, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to jong@sjo-me.eu
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BNA kring Amsterdam · p/a/ Spaklerweg 53 · Spaklerweg 53 · Amsterdam, MA 1114AE · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp