Copy

 

A G E N D A


De meeste activiteiten houden een zomerstop tot september, maar deze gaan van de zomer door: 


zaterdag 27 juni
Modeshow door kinderen
17.00 uur


zondag 28 juni
Jazz Ensemble
16.00-18.30 uur 
toegang € 6
 
elke maandag
Bridge-inloop
13-16.30 uur
Info: Mariska van der Werf
T: 6629497 (ma. 10.30-17)
 

elke donderdag

Bridge-inloop
13-16.30 
Info: Mariska van der Werf
T: 6629497 (ma. 10.30-17)
  

elke vrijdag
Begeleid Bridge
14-16.30 
Info: Guido Bakker
T:
06-17145400  
gji.bakker@hetnet.nl
 

 
Nieuwsbrief juni-juli 2015
Deze digitale nieuwsbrief van Lydia ontvangt u omdat u als relatie in ons adressenbestand staat.
Hiermee kunnen we u met enige regelmaat op de hoogte houden van wat er zoal in ons Huis van de Wijk Lydia gebeurt, en wat er verandert of toegevoegd wordt aan ons uitgebreide programma.
Zodat u nooit voor een dichte deur komt te staan en altijd welkom bent.

In deze nieuwsbrief praten we u bij over:

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan vindt u onderaan deze mail een link ('uitschrijven van nieuwsbrief') die u maar hoeft aan te klikken om ervan verlost te zijn. 

 

LYDIA BLIJFT DEZE ZOMER OPEN


van 6 juli t/m 16 augustus en van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur.
Voor veel mensen is Lydia een tweede thuis en een plek waar men altijd naar binnen kan lopen.
Daarom zijn wij tijdens de gehele zomervakantieperiode open. U kunt gebruik maken van de bar, de bovenzaal en van de tuin. U bent welkom om hier iets te komen drinken en samen te kijken naar mogelijkheden om tijdens de zomerperiode of in het volgende seizoen, dat eind augustus weer start,  activiteiten (samen) in Huis van de Wijk Lydia te ondernemen.


U kunt altijd contact met ons opnemen: stuur een mail naar Mariska van der Werf, programma-coördinator van Huis van de Wijk Lydia, m.vanderwerf@huisvandewijklydia.nl.  
Postadres:Roelof Hartplein 2a, 1071 TT Amsterdam
t. 020 - 662 9 497 en 06 - 415 251 99
 


Kom swingend de zomer inluiden!


Zondag 28 juni is het de laatste keer voor de zomerstop: 

Live Jazz Super Jam
o.l.v. Truus Engels, slagwerk


met promotie optredens van diverse jazz musici 

Tijd: van 16:00-18:30 uur  
Plaats: de cafézaal van Huis van de Wijk Lydia  
Toegang:
€ 6


www.huisvandewijklydia.nl

 
Zomeractiviteit voor kinderen
van 10 t/m 13 jaar


Pimp je kamer!

Wil jij schrijven als onze beroemde Nederlandse Annie M.G. Schmidt? Wil jij knippen als de beroemde Franse kunstenaar Henri Matisse?
Doe dan mee met onze workshop en maak je eigen ingelijste poster! Laat je fantasie de vrije loop, ga naar huis met je zelf gemaakte poster en pimp je kamer! 
Het is leuk voor jongens en meisjes van 10 t/m 13 jaar. 

Wanneer: donderdagmiddag 6 augustus van 13-16 uur
Waar: Huis van de Wijk Lydia, Roelof Hartplein 2a 
Kosten: €15,00 (inclusief materiaal en een echte lijst)

Doe je mee? Geef je dan, alleen of samen met je vriend(in), op vóór 30 juli. 
Sms naar 0648054004 of mail: aedebruin@live.nl (Annelies de Bruin)

 Koorzang in de Japanse tuinTraditioneel sluit het koor Alegria onder leiding van Roelie Stammis het seizoen af met een uitvoering in zomerse sferen. Kom luisteren en genieten van dit enthousiaste koor, dat weer een heel repertoire aan internationale volksliedjes heeft ingestudeerd.  

Aanstaande dinsdag 30 juni om 15.00 uur zingt dit koor in de prachtige Japanse tuin van de Hortus Botanicus van de vrije Universiteit in Buitenveldert. U vindt deze fraaie tuin aan de achterkant van het ziekenhuis:d e Boechorststraat loopt links van het grote ziekenhuisgebouw, aan de rechterkant in die straat, naast een braakliggend terrein met hekken eromheen,  is op nr 8 de vrije ingang van de Hortus, te herkennen aan 2 grote palmbomen in plantenbakken en de naam VU-Hortus. De Japanse tuin ligt even voorbij het kantoorhuisje, loop even schuin rechtdoor.

U bent hier van harte welkom om te komen luisteren en te genieten van het fraaie zomerweer!

(Mochten de weergoden ons minder goed gezind zijn en het regent, dan bent u welkom in Huis van de Wijk Lydia in de Alegria-repetitieruimte, zelfde tijd.)

Schaakles voor beginners

Schaakvereniging Caissa organiseert deze zomer een stoomcursus schaken voor beginners.
De lessen zijn op dinsdag in Huize Lydia, Roelof Hartplein 2a tijdens de clubavond van Caissa. We beginnen omstreeks 21:00 uur.

Het is een doorlopende cursus: je kunt op ieder moment instappen en iedereen werkt en krijgt instructie op haar/zijn eigen niveau. De les duurt een uur en heeft het karakter van een workshop.
Je bent de hele les bezig met oefeningen in je werkboek en op het schaakbord.
De kosten zijn €5 per les. Belachelijk weinig inderdaad en dan krijg je ook nog het werkboek gratis! Neem voor meer informatie contact op met: Robert Jan Schaper (robert@pionnenclub.nl, 06-16431524)

Wanneer: iedere e dinsdagavond
Hoe laat: 21.00 uur
Waar: Huis van de Wijk Lydia, Roelof Hartplein 2a


Diefstalpreventie:
Voorlichting over uw veiligheid


Het basisteam Zuid-Buitenveldert van de politie Amsterdam, ACW de Samenwerking en stadsdeel Zuid organiseren op dinsdag 30 juni 2015 van 14.30 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst over de preventie van babbeltrucs en oplichtingspraktijken in uw woning en woonomgeving.

De laatste jaren stijgt het aantal gevallen van oplichting en babbeltrucs bij ouderen. Deze stijging is niet onrustbarend, maar ieder slachtoffer is er natuurlijk een teveel! Daarom organiseren we een bijeenkomst ‘Senioren en Veiligheid’ in uw buurt.
Tijdens deze bijeenkomst worden waargebeurde situaties nagespeeld en besproken door een theatergroep van de politie Amsterdam. Zij laten zien hoe oplichters en indringers te werk gaan en wat u daar zelf tegen kunt doen. Op de bijeenkomst kunt u ook uw eigen ervaringen en vragen kwijt.

Als u de informatiebijeenkomst bezoekt krijgt u, indien gewenst, de mogelijkheid om u in te schrijven voor een gratis digitale deurspion.
 
Vanaf 14.00 uur bent u welkom in The College Hotel, koffie en thee staan dan klaar. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Wij hopen dat u aanwezig kunt zijn!


Wanneer: dinsdag 30 juni 
Hoe laat: van 14.30 tot 16.00 uur
Waar: The College Hotel, Roelof Hartstraat 1

M o d e s h o w !


Geroezemoes en gezonde spanning in de Bovenzaal van Lydia: zo’n 30 kinderen en meiden van de naailessen zullen in een wervelende modeshow van ongeveer een uur laten zien wat ze zelf hebben ontworpen en gemaakt.
De modellen-in-spe worden opgemaakt door moeders die professioneel visagie-werk doen. En ze krijgen een echte ‘catwalk’ training. Ouders en familie, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom!

 
Zaterdag 27 juni 2015
Aanvang 17.00 uur.

 Huis van de Wijk Lydia
Roelof Hartplein 2a
Amsterdam, NH 1071 TT
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven van nieuwsbrief    mijn nieuwsbrief instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Huis van de Wijk Lydia, Alle rechten voorbehouden