Copy

Arvo on yhteiskunnallisten yritysten etujärjestö.
Edistämme liiketoimintaa, joka kantaa ja kannattaa.

Jos et näe viestin sisältöä, avaa uutiskirje selaimeen.

Arvoliitto

Mikä on Suomen Vaikuttavin ARVO-teko?


Yrityksillä on tärkeä rooli yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisijoina ja yhteiskunnallisen hyvän lisääjinä. Me haluamme löytää ja palkita parhaat tekijät! Ehdotuksia voi jättää perjantai-iltaan saakka.

Julkaisimme heinäkuussa, Arvon päivänä, kilpailun, jossa etsimme Suomen yhteiskunnallisesti vaikuttavimpia tekoja. Haluamme löytää yrityksen, yhteisön, innovaation tai toimintatavan, joka on onnistunut yhdistämään yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja tuloksellisen liiketoiminnan ja tuottaa näin positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin tai ympäristön tilaan.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat jättää yksittäiset kansalaiset ja myös organisaatiot ja yritykset itse. Voittajat ehdotusten joukosta valitsee raati, johon kuuluu vaikuttavuuden ja yhteiskunnallisen yritystoiminnan asiantuntijoita. Voittajat julkaistaan ARVOn vuosijuhlassa 2. syyskuuta.

Kilpailuaika on loppumassa, joten jos et ole vielä jättänyt omaa ehdotustasi, niin tee se perjantai-iltaan mennessä! Jätä ehdotuksesi

Lue lisää kilpailusta
Vaikuttavin ARVO-teko

Arvon vuosijuhlassa kiinnostavia puhujia ja ohjelmaa

ARVO täyttää syyskuussa vuoden. Vietämme vuosijuhlaa 2.9. Helsingissä, ja olemme saaneet juhlaan mukaan mielenkiintoisen puhujajoukon ja ohjelman.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tilaa on vain sadalle nopeimmalle!

Meitä on nyt 30!

ARVOn jäsenmäärä kasvoi kesän aikana jälleen kolmella. Nyt meitä on jo yhteensä 30!

Uusimmat liiton jäsenet ovat Aspa-säätiö, Leppävirralla toimiva Setlementti Ukonhattu ry ja Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö, joka toimii Jyväskylässä ja sen lähialueilla.

Lue lisää

TULEVIA TAPAHTUMIA

Opintomatka Lontooseen

Kunnat ja kaupungit ympäri Euroopan ovat entistä kiinnostuneempia innovatiivisista hankintakäytännöistä ja monituottajamallista, joilla palvelujen vaikuttavuus voidaan varmista aiempaa paremmin.

UUSIA Network järjestää opintomatkan, jolla tutustutaan siihen, miten Ison-Britannian julkinen sektori suunnittelee, tilaa, tuottaa, rahoittaa ja analysoi julkisia palveluja uudella tavalla. Lue lisää matkasta

ARVON JÄSENYRITYSTEN KUULUMISIA

Y-Säätiölle arvostettu kansainvälinen palkinto

Y-Säätiö voitti pääpalkinnon maailmanlaajuisessa World Habitat Awards -kilpailussa, jossa palkitaan asunnottomuuden vähentämiseksi tehtyjä ratkaisuja. Kilpailussa oli mukana yli 200 organisaatiota yli 80 maasta.

Lue lisää

Mielenterveyskuntoutujien yksilölliset asumisratkaisut ovat kustannustehokkaita

Mielenterveyskuntoutujat haluavat asua mahdollisimman tavallisesti ja itsenäisesti omassa kodissa, eivät palveluasunnoissa. Suuntaus on järkevä myös kustannusten kannalta. Miksi? Lue lisää Aspa-säätiön Suuntaajasta.

Yhteiskunnallisen yritystoiminnan monet kasvot

FinSERN eli Yhteiskunnallisen yritystoiminnan tutkimusverkosto ry julkaisi kesällä alan suomalaistutkimusta yksissä kansissa. Kiinnostavan katsauksen yhteiskunnallisen yritystoiminnan eri puoliin voit ladata ja lukea täältä.

Linnanmäki valmistautuu Valokarnevaaliin

Linnanmäen kausi huipentuu lokakuun puolivälissä jo kymmenettä kertaa järjestettävään Valokarnevaaliin, jossa esiintyvät Suomen valovoimaisimmat tähdet, mm. Antti Tuisku, Jean S. & Laura Voutilainen, Raappana ja Jore Marjaranta. Valoviikkojen ajan Linnanmäen huvipuisto on valaistu tunnelmallisesti. Viikkoa vietetään 10.–18. lokakuuta. Lue lisää

Liity jäseneksi

JÄSENENÄMME SAAT

Liity jäseneksi
Lue lisää Arvo-liitosta
Facebook
Twitter
Sähköposti
© 2015 Arvo-liitto ry, Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tämä sähköposti lähetettiin osoitteeseen <<Sähköposti>> 
Jos et halua vastaanottaa viestejä,
peruuta uutiskirjeen tilaus tästä.

Muuta tilauksen asetuksia tästä

Tilaa uutiskirje tästä

Email Marketing Powered by Mailchimp