Copy

Arvo on uusi yhteiskunnallisten yritysten etujärjestö.
Edistämme liiketoimintaa, joka kantaa ja kannattaa.

Jos et näe viestin sisältöä, avaa uutiskirje selaimeen.

Arvoliitto
ArvoSeminaari

Nyt on oikea aika tarjota vaihtoehtoja!


Yhteiskunnallisen yritystoiminnan tulevaisuus Suomessa näyttää lupaavalta. Olemme koonneet rivejämme juuri oikeaan aikaan, myös eri toimijoiden kesken, kuten joulukuun alkupuolella järjestetty seminaarikin osoitti.

Yhteiskunnallisia yrityksiä tarvitaan tuottamaan lisäarvoa kaikkiin niihin vajeisiin, joista maamme ja maanosamme tällä hetkellä kärsii. Yhteisöllisyys, ekologisuus, taloudellisuus, sitoutuneisuus, oikeudenmukaisuus ja paikallisuus ovat eettisen yritystoiminnan avainarvoja.

Arvo-liiton tehtävä on olla mukana niissä pöydissä, joissa keskustellaan yritystoiminnan tulevaisuudesta ja etsitään uusia ratkaisuja yhteiskunnallisiin epäkohtiin. Yksi strateginen kärki on uusien yhteiskunnallisten yritysten syntyminen.

Arvon jäsenkunta on kuluneen syksyn aikana tasaisesti kasvanut. Jäsenemme eivät edusta rajattua toimialaa, vaan yhteinen tekijämme on yhteiskunnallisuus. Meillä on vakuuttava ohjelma ja lupaava toiminnallinen alku. Talouden taantumassa ja yhteiskunnallisessa näköalattomuudessa tarvitaankin uusia avauksia ja uskottavaa puhetta vaihtoehdoista. Arvo-liito slogan Oikein hyvää bisnestä puhuu juuri tästä. Tuottava liiketoiminta eettisesti oikein viritettynä avaa uusia mahdollisuuksia ihmisille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

Arvokasta joulua ja menestystä ensi vuoteen!

Pentti Lemmetyinen
Arvon hallituksen puheenjohtaja

YHTEISSEMINAARI INNOSTI OSALLISTUJIA


"Nyt tuntuu, että yhteiskunnallinen yritystoiminta liikahtaa yhteistyöllä eteenpäin", monet totesivat Arvo-liiton, Suomalaisen Työn Liiton ja Reilu Palvelu ry:n "Yhteiskunnallinen yrittäminen kilpailuetuna" -seminaarin jälkeen.

Lue lisää osallistujien ja puhujien tunnelmista seminaarikoosteesta ja Arvon nettisivuille kirjoitetusta tiedotteesta.

TULEVIA TAPAHTUMIA

26.1. Sitran "Vauhtia vaikuttamisinvestoimiseen" -seminaarisarja jatkuu

Seuraavassa seminaarissa aiheena on tuloksellisuuden mittaaminen. Seminaari järjestetään Sitran tiloissa (Itämerenkatu 11-13) maanantaina 26. tammikuuta klo 9–12.
Lisätietoja ohjelmasta antaa petri.hilli@sitra.fi, puh. 040 754 2090.
Ilmoittautumiset: tuuli.salminen@sitra.fi

Yhteiskunnalliset yritykset kokoontuvat taas helmikuussa

Arvon, Suomalaisen Työn Liiton ja Reilu Palvelu ry:n yhteiset seminaarit saavat jatkoa 11. helmikuuta. Silloin keskitymme käsittelemään vaikuttavuuden merkitystä kunnallisissa hankinnoissa ja pohdimme uudenlaisia kumppanuuksia. Päivämäärä kannattaa jo laittaa kalenteriin! Lisätietoja ensi vuoden puolella.

ARVON JÄSENET ESITTÄYTYVÄT

Orton Oy

Orton Oy - Terveyspalvelut osana yhteiskunnallista konsernia

Yksityiset terveyspalvelut ovat Suomessa laajentuneet kovasti. Kilpailluilla markkinoilla on mukana myös Invalidisäätiön omistama Orton Oy, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon ja kuntoutukseen. Orton Oy on yksi Arvon perustajajäsenistä.

Lue lisää
HOAS

HOAS - 
Koti ja palveluita 18 000 opiskelijalle

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö tekee hyvää bisnestä opiskelija-asunnoilla. Asuntorakentaminen jatkuu, mutta keväällä HOAS alkaa myydä asukkailleen myös palveluita.

Lue lisää

VAIKUTTAVUUSINVESTOIMINEN KIINNOSTAA

Jos et vielä tiedä, mistä puhutaan, kun puhutaan vaikuttamisinvestoimisesta, niin tutustu pakettiin, jonka Sitra on koonnut aiheesta sivuilleen.

Lue lisää

”Vaikuttavuusinvestoiminen mahdollistaa asioiden hoitamisen johdonmukaisesti ja tehokkaasti - tässä on julkisella sektorilla opittavaa.”

              Valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen Sitran seminaarissa 11.12.
Liity jäseneksi

JÄSENENÄMME SAAT

Liity jäseneksi
Lue lisää Arvo-liitosta
Facebook
Twitter
Sähköposti
© 2014 Arvo-liitto ry, Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tämä sähköposti lähetettiin osoitteeseen <<Sähköposti>> 
Jos et halua vastaanottaa viestejä,
peruuta uutiskirjeen tilaus tästä.

Muuta tilauksen asetuksia tästä

Tilaa uutiskirje tästä

Email Marketing Powered by Mailchimp