Copy

Arvo on uusi yhteiskunnallisten yritysten etujärjestö.
Edistämme liiketoimintaa, joka kantaa ja kannattaa.

Jos et näe viestin sisältöä, avaa uutiskirje selaimeen.

Arvoliitto
ArvoSeminaari

Yhteiskunnallisille yrityksille on tilausta


Uusi eduskunta on valittu, ja seuraavien neljän vuoden hallituspohjakin selviää lähipäivien aikana. Elämme mielenkiintoisia aikoja, sillä tuleva hallitus määrittelee, miten Suomi ohjataan takaisin kasvun tielle. Se määrittelee myös, millaisiksi yhteiskunnallisten yritysten toimintamahdollisuudet lähivuosina muotoutuvat.

Arvo-liitto on nyt ollut olemassa kahdeksan kuukauden ajan. Liitto on talven ja kevään mittaan tehnyt kulisseissa ahkeraa vaikuttamistyötä. Lukuisissa tapaamisissa ja keskusteluissa on käynyt ilmi, että yhteiskunnallisten yritysten roolia pidetään tärkeänä tulevaisuuden Suomessa. Sitä pidetään myös tässä ajassa kiinni olevana, sillä kun hyvinvointivaltion rahat eivät enää riitä, myös yrityksiä tarvitaan mukaan ratkomaan yhteiskunnallisia ongelmia.

Keskusteluissa on käynyt myös ilmi, että yhteiskunnallisten yritysten toimintamalli ja periaatteet tunnetaan Suomessa vielä huonosti. Kannatusta toimintamallillemme kyllä on, kunhan pystymme tekemään sen tiettäväksi ja tunnetuksi.

Arvon uutiskirje tuo yhteiskunnallista yrittäjyyttä näkyväksi käytännön esimerkein ja esittelemällä keskustelua, jota teeman ympärillä käydään. Laita kirje jakoon verkostoillesi. Uuden tilauksen voi jättää täällä. Yhteistyöllä saamme yhteiskunnallisille yrityksille niiden ansaitseman paikan yhteiskunnassa!

Kimmo J. Lipponen
toimitusjohtaja
ARVO

Lue miten määrittelemme tavoitteemme tulevaan hallitusohjelmaan

Arvon jäsenmäärä kasvoi taas – mukana jo 27 yritystä


Arvon jäsenjoukko kasvoi kevään korvalla kahdella uudella jäsenellä. Uusimmat vahvistukset vaikuttavat liikunnan ja urheilun saralla. Tervetuloa mukaan Eerikkilän urheiluopisto ja Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.

Lue lisää

Aiemmin tänä vuonna Arvon jäseneksi liittyivät Honkalampi-säätiö, Hoiva Sofia Oy ja Jyränkölän Setlementti.

Lue lisää

TULEVIA TAPAHTUMIA

18.5. ARVOn sääntömääräinen kevätkokous ja jäsenseminaari

Arvon sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 18.5. klo 10 Invalidisäätiö Ortonin auditoriossa (Tenholantie 10, Helsinki).

Kokouksen jälkeen klo 11–12.30 pidetään jäsenseminaari, jossa puhujina mm. Mika Pyykkö, joka vetää Sitrassa vaikuttamisinvestoinnin avainaluetta, sekä Nuppu Gävert ja Ville Tikka Wevolvesta, jotka kertovat yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta osana runsasta arvonluontia.

Lue lisää
 

11.5. Vaikuttavuusinvestoimisen tilannekatsaus Sitrassa

Yksi vaikuttavuusinvestoimisen toteutusmuoto on Social Impact Bond (SIB) eli tulosperusteinen rahoitussopimus. Siinä sijoituksiin kerätyt varat käytetään hyvinvoinnin edistämiseen asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja julkinen sektori maksaa vain tuloksista.

SIB-malli on herättänyt suurta kiinnostusta suomalaisessa kuntakentässä. Miten vaikuttavuusinvestoiminen etenee Suomessa ja kansainvälisesti? Entä millaisia ajatuksia se herättää sijoittajassa? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan aiheesta!

Ilmoittautumiset viimeistään 6.5.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Arvolla on nyt oma blogi!

Olemme aloittaneet Arvon blogin, jotta pystyisimme entistä paremmin ja konkreettisemmin kertomaan, mistä yhteiskunnallisessa yritystoiminnassa on kyse! Tervetuloa seuraamaan blogia. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia kirjoituksista.

Lue ensimmäiset blogauksemme

KOULUTUSTA

Tehokasta viestintää ja vaikutusten arviointia


Miten yrityksen yhteiskunnallinen missio viestitään taitavasti ja tehokkaasti?
Kuinka yritys voisi saada näkyvyyttä mediassa?
Miten oman toiminnan vaikutuksia arvioidaan?

Communikén Heidi Korvan ja UUSIA Networkin Saila Tykkyläisen
koulutuksessa 26.5. klo 9 - 12 pureudutaan puolet ajasta viestintään ja toinen puolikas vaikuttavuuden arviointiin.
Paketti on räätälöity yhteiskunnallisten yritysten tarpeisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

MEDIASSA KERROTTUA

Ajankohtainen kakkonen
Helsingin Diakonissalaitos kutsui Ajankohtaisen kakkosen toimittajan paikalle, kun se kuljetti kansanedustajaehdokkaita tutustumassa omiin toimipaikkoihinsa ja toimintaansa. Ohjelman voi katsoa Areenasta vielä kymmenen päivän ajan: http://areena.yle.fi/1-2449106 Juttu on ohjelmassa ensimmäisenä.

Yle Puheen Urheiluilta
Arvon toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen oli vieraana Yle Puheen Urheiluillassa jututtamassa uusia kansanedustajia. Kuuntele kaksituntinen lähetys täällä.

Arvon mielipidekirjoitus maakuntalehdissä
Kimmo J. Lipponen ja Pentti Lemmetyinen kirjoittivat Arvon nimissä mielipidekirjoituksen, joka sai hyvin näkyvyyttä maakuntalehdissä, muun muassa Aamulehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa ja Karjalaisessa.
Lue kirjoitus Arvon blogista

Liity jäseneksi

JÄSENENÄMME SAAT

Liity jäseneksi
Lue lisää Arvo-liitosta
Facebook
Twitter
Sähköposti
© 2015 Arvo-liitto ry, Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tämä sähköposti lähetettiin osoitteeseen <<Sähköposti>> 
Jos et halua vastaanottaa viestejä,
peruuta uutiskirjeen tilaus tästä.

Muuta tilauksen asetuksia tästä

Tilaa uutiskirje tästä

Email Marketing Powered by Mailchimp