Copy
Nyheter fra kursavdelingen
Se denne eposten i din nettleser

God sommer!

Sommeren er ekstra gøy for de som har lært seg å svømme gjennom vinteren.  

Vi har hatt et travelt år fullt av kurs, stevner og andre aktiviteter. Nå skal vi ta noen uker fri og bare nyte sommeren. Her er et lite tilbakeblikk på vårens aktiviteter.

Vi ønsker alle foreldre og barn en fin sommer og velkommen tilbake for nye kurs fra uke 35.

Rekruttstevne er gøy. Spesielt stafettene! Klikk for å se video. 
Hold deg oppdatert

Som kursdeltaker eller foresatt registrert gjennom tryggivann.no får du mail fra Lambertseter Svømmeklubb med info om kursene du er påmeldt. I tillegg sender vi nå ut en mail som denne 4 ganger per år for å vise bredden av aktiviteter i Lambertseter svømmeklubb.

Hvis du ikke vil ha mailer som denne kan du enkelt reservere deg ved å bruke linken nederst i denne mailen. Du vil fortsatt motta all relevant kursinfo. 

Sommermoro!
 

Lørdag 9. Juni var det åpnet for merketaking og lek på Lambertseter bad. Svømmeknapper i alle lengder og fasonger ble delt ut og mange av barna benyttet anledningen for frilek med venner og foreldre.

På den siste kursdagen før sommeren fikk barna prøve seg på livredning. Barna lærte om selvberging, varsling og badevett slik at de er godt forberedte for sommerens aktiviteter.
Les mer på lsvk.no 

Mye besøk fra AKS og barnehagene


Mer enn 300 barn fra 10 forskjellige Oslo-skoler har hatt svømmeopplæring hos Lambertseter det siste halvåret. I tillegg har vi hatt hyggelig besøk av mer enn 500 barnehagebarn. 
God stemning når barnehagene lærer seg å svømme på Lambertseter bad.

Sesongens siste rekruttstevne 

Søndag 10.juni. ble det siste rekruttstevnet før sommerferien avholdt. Hele 8 klubber gjestet Lambertseter bad og sørget for topp stemning i hallen under Lambada Rekrutt!

I etterkant av stevnet ble det tid for en liten sommeravslutning for Lambertseter Svømmeklubb. Les mer om rekruttstevnet på lsvk.no 

 

Velkommen tilbake i uke 35

 
Vi ønsker alle våre svømmere og foreldre god sommer, og gleder oss til å se dere tilbake i bassenget fra uke 35. Første kursdag er 27. August.

Påskemoro


22. Mars fikk alle svømmerne fra Rekrutt-avdelingen (sjøløve, delfin og hai) nye instruktører for en dag. Svømmerne fra Elite- og NM-gruppene stilte opp for å lære barna god teknikk.

Approberte stevner


Etter en periode med rekruttstevner blir man etter hvert klar for å prøve seg på  approberte stevner.

Her er en liten video dere kan se sammen med barna der Selma og Enya forteller litt om hvordan de opplever det å svømme på approberte stevner med Lambertseter. 

Arbeidsplass for ungdom

Visste du at Lambertseter Svømmeklubb sysselsetter mer enn 100 ungdommer?

Hver uke får 1300 barn og ungdom svømmeopplæring hos Lsvk. Instruktørenes kompetanse er kanskje den viktigste ressursen kursavdelingen har, mener Caroline Brinchmann, klubbens kurs- og breddeansvarlig. Les mer...
 

Lambertseter ble beste klubb i ÅM

Landsfinalen for årsklassesvømmere (ÅM) ble arrangert på hjemmebane, og Lambertseter ble beste klubb! LÅMØ og ÅM var i år for svømmere født 2002-2005.

Les mer om konkurransene på våre hjemmesider og sjekk ut videoen fra ÅM-leiren i Hjørring under. 

 
Se film fra ÅM-leiren i Hjørring

NM på Tøyen i Juli

Sammen med Oslo Idrettslag og Sportsklubben Speed arrangerer vi årets NM langbane på Tøyen 12-15 Juli. Da blir det mye bra svømming av svømmere fra hele landet. Benytt anledningen til å oppleve svømmesporten på hjemmebane, kom innom og bli med i heiagjengen for Lambertseter svømmeklubb!

Du kan følge arrangementet på Facebook og Instagram: @nmlang18 
 
 

 

Aquacamp og Intensivkurs i August

Det er fortsatt mulig å melde seg på både Aquacamp og Intensivkurs for August. For de som ikke fortsatt er på ferie eller har sommerskole, er dette et fint alternativ for de yngste de siste ukene før skolestart.

 
 

God Sommer!

Besøk Lambada Swimwear
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Vår nettside
Vår nettside
Copyright © 2018 Lambertseter Svømmeklubb, All rights reserved.


meld meg av denne listen    oppdater mine abonnementsinnstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp