Copy
Alt innen reklameartikler - kvalitet til riktig pris
View this email in your browser

     PRODUKTER                     KATALOGER                      REFERANSER                     OM SIGN ON        

Karbonstålpanne Ø 28 • En karbonstålpanne blir bedre jo mer man bruker den. Hele reisen begynner med at man brenner den inn for å skape en bra stekeoverflate som siden blir bedre og bedre for hver gang du bruker den. • Langsiktig bærekraftig fra miljøsynspunkt: holder evig om du vedlikeholder pannen. Om den en dag havner på søppeldynga så er materialet lett å resirkulere. • Stekepannen har mange bruksområder, bruk den på grillen eller hvorfor ikke over en åpen ild ute i naturen. Pannen fungerer på alle typer varmekilder• Og tar du vare på karbonstålpannen blir den bare bedre og bedre med årene.
Mix2Go er en smart och enkel blender som hjelper deg med å gjøre din hverdag sunnere. Fyll den medfølgende take-away flasken med dine favorittingredienser, sett på bladet och mix. Med et kort trykk mixer du smoothies och knuser is med perfekt resultat. Mixer-enheten blander alla ingredienser direkte i flasken gjennom et knappetrykk. • Perfekt når du har det travelt, men samtidig vil få laget en sunn lunsj. • 2st 60cl flasker i BPA fritt Tritan materiale som ikke absorberer lukt eller smak. • 350W motor med isknusefunksjon.• Den er også perfekt for suppe og når du skal hakke ingredienser til matlagingen.
Elektrisk multikvern for blant annet kaffe, nøtter, urter og krydder. Pen kvern i moderne design som håndterer de fleste oppgaver. Å bytte fra ferdigmalt kaffe til kaffebønner man kverner selv er den letteste måten å ta kaffedrikkingen til neste nivå, og da finnes det et obligatorisk innkjøp: en kaffekvern. I dag finnes det et enormt utvalg av hele kaffebønner med en mengde forskjellige smaker og aromaer. Hele bønner holder på aromaen bedre og duften av nykvernet kaffe er jo noe som forsterker hele opplevelsen. Det samme gjelder nøtter och krydder til bruk i matlaging, smaken blir mer naturlig med en fersk råvare som forbedrer det ferdige resultatet.
Unn deg selv en kaffe med rikere aroma och fyldigere karakter. For mange mennesker gir duften av kaffe eller te en opplevelse av velvære og hjemmefølelse. Med denne unike kaffetrakteren blir selve traktingen en liten ekstra opplevelse og gir et godt resultat hver gang. • Kaffen som drypper gjennom det gjenbrukbare stålfilteret beholder mer av kaffebønnens olje som gir en rikere aroma och fyldigere karakter til kaffen. • Filteret i rustfritt stål er holdbart og kan brukes om og om igjen. • Smarte detaljer i silikon for å beskytte mot varmen. • Trakter opptil 4 kopper eller 600ml. • Kan også brukes til å trakte te.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Personvern hos The Sign On Company AS

Du skal være trygg på at vi behandler dine personopplysninger på en ansvarlig måte.
I forbindelse med nye personvernregler (GDPR), har vi nå oppdatert vår
personvernerklæring og forenklet ordlyden i våre samtykker.
Du har tidligere samtykket i å motta en eller flere typer elektronisk informasjon:

Informasjon og nyhetetsbrev fra The Sign On Company AS

Dersom du er fornøyd med måten vi kommuniserer med deg på
trenger du ikke å foreta deg noe som helst.

Ønsker du å trekke tilbake ditt eller dine samtykke(r) kan du klikke her:
unsubscribe from this list

Vil du vite mer, kan du lese mer om personvern på denne siden.


Copyright © 2019 The Sign On Company, All rights reserved.unsubscribe from this list    update subscription preferences