Copy
Amsterdam Massage Nieuwsbrief November 2015. 
View this email in your browser


Het is tijd voor een fijne, ontspannende massage.

De dagen worden korter, de nachten worden kouder, de blaadjes aan de bomen verkleuren en de takken worden kaal. Met andere woorden: de natuur veranderd tijdens de herfst van yang naar yin en dan is het de tijd om van buiten naar binnen te gaan.

Een massage is een mooie manier om bij jezelf naar binnen te gaan. Om je gedachten even op pauze te zetten en van de oppervlakte van je huid af te dalen in je lichaam. Te luisteren naar het kloppen van je hart en mee te bewegen met het ritme van je zenuwstelsel. Je spieren en je organen te voelen en ze te bedanken voor al het werk dat ze dag in dag uit voor jou doen. Langzaam aan zak je weg in een diepe ontspanning, je valt nog net niet helemaal in een diepe winterslaap.....

Om het jou gemakkelijk te maken om deze herfst van een fijne ontspannende massage te kunnen genieten vind je hieronder een overzicht van massagevormen om uit te kiezen. Door er op te klikken vind je meer informatie over de geselecteerde massage op onze website en kan je zelf een reservering in de online agenda plaatsen. Bellen of een email versturen via het contactformulier om een afspraak te maken kan natuurlijk ook altijd nog.

Ik zelf masseer op dinsdag t/m vrijdag. Mijn collega masseur Minne masseert op maandag en bij masseur Remco kan je op zaterdag terecht voor een fijne massage.

Tot ziens op de tafel of op de mat,
Massagetherapeut Jeroen

Sportmassage
 60 minuten € 65.00
Lees meer en reserveer
Hotstone Massage
90minuten € 90,00
Lees meer en reserveer
Ontspanningsmassage
90 minuten € 90,00
Lees meer en reserveer
Vierhandenmassage
 60 minuten € 100.00
Lees meer en reserveer
Medische Massage
 60 minuten € 65.00
Lees meer en reserveer
Klankschaalmassage
 60 minuten € 65.00
Lees meer en reserveer
Copyright © 2015 Amsterdam Massage, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp