Copy

NYT fra Købnerkirken

9. september 2021

en fri kirke for alle

OPDATERING FRA J-JAM TEAMET
J-JAM er Købnerkirkens børnekirke, og du kan læse meget mere om os på hjemmesiden. I J-JAM teamet glæder vi os rigtig meget til det kommende halvår :) Vi glæder os til at være sammen med alle de skønne børn og vi glæder os til den tid vores menighed går i møde. Det næste halve år kommer teamet primært til at bestå af Mads, Mayken og Thomas, da Johanne har lyst til at fokusere på spejder og gudstjenester. Der vil fortsat være J-JAM to gange om måneden, og hvis du har lyst til at hjælpe eller være med til at lave J-JAM så høre vi gerne fra dig!!
 
Allerede nu kan vi afsløre at vi gentager dragedag succesen og vi laver dragedag d. 3. oktober efter gudstjenesten.
 
 
J-JAM datoer for efteråret 2021 (sæt kryds i din kalender allerede nu)
19/09                                  J-JAM
03/10                                  Dragedag
10/10                                  J-JAM
24/10                                  J-JAM
06/11                                  Kæmpe mørke gemmeleg
14/11                                  J-JAM
28/11                                  J-JAM
12/12                                  Lucia og Familiegudstjeneste 
 
Som altid er børn ligeså velkomne til de almindelige gudstjenester, her kan børnene bl.a. bruge vores skønne børneområde i kirkesalen og der vil nogle gange være børnetaler og børnesange. 
 
Kærlig hilsen Thomas, Mads, Mayken og Johanne
 
HVAD SKER DER I KØBNERKIRKEN I SEPTEMBER?
Herunder har du et overblik hvad der sker i vores kirke i september: 
12 sep. Gudstjeneste kl. 11:00, taler: Pia Nielsen, lovsang og tilbedelse: Laura Kjærgaard 
14 sep. Amager Gospelkor øver kl. 19:30  
15 sep. Lovsangsaften kl. 19:30, lovsang og tilbedelse: Laura Kjærgaard m.fl. 
16 sep. Amagerbrospejderne afholder drop-in spejder på Skotlands Plads kl. 17:00
19 sep. Øllauget brygger øl kl. 08:00 
19 sep. Gudstjeneste kl. 11:00, taler: Ole Jørgensen, lovsang og tilbedelse: Mads & Mayken Rødvig, J-JAM: Thomas Lundegaard og Leonora Petersen 
21 sep. Amager Gospelkor øver kl. 19:30  
22 sep. Stille midtugegudstjeneste + åben cafe (efterfølgende) kl. 20:00 
23 sep. Amagerbrospejderne afholder drop-in spejder på Skotlands Plads kl. 17:00
26 sep. Gudstjeneste kl. 11:00, taler: Bjarne Willer, lovsang og tilbedelse: Putri Dehn
28 sep. Amager Gospelkor øver kl. 19:30  
30 sep. Brætspilsaften kl. 20:00 

Læs meget mere om alle vores spændende arrangementer på vores hjemmeside: www.koebnerkirken.dk/det-sker
Vi glæder os til at se dig 😊
 
AMAGER GOSPELKOR ØVER HVER TIRSDAG KL. 19:00-21:30
SKAL VI SYNGE SAMMEN HVER TIRSDAG? Kom og oplev hvad gospel kan når stemmer og mennesker mødes i hjertevarm harmoni i et rummeligt og musikalsk fællesskab. Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Alle kan være med og vi glæder os til at se dig! Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Berit Grøndahl (beritmg@yahoo.com)
 
STILLEGUDSTJENESTE HVER ANDEN ONSDAG
Velkommen til Stillegudstjeneste hver anden og fjerde onsdag i måneden fra klokken 20:00. Her kan du forvente levende lys, et musisk indslag og tid til refleksion. Vi lover at du får et afbræk fra hverdagen i ro og fred og tid til eftertanke. Det er åbent for alle og det forventes ikke at du bidrager med andet end din tilstedeværelse. Efter stille gudstjenesten er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende, få en god tår kaffe, sodavand eller øl og spille et godt brætspil. Så tag en ven med under armen og vi glæder os til at se dig.  

22. September kl 20
13. Oktober kl 20
27. Oktober kl 20
10. November kl 20
24. November kl 20
8. December kl 20
22. December kl 20

Har I Spørgsmål kan I kontakte Martin Krath-Andersen (krath.martin@gmail.com)
JUHUU, VI KAN ENDELIG AFHOLDE SOCIALE AKTIVITETER I KIRKEN IGEN - MEN VI HAR BRUG FOR DIG!
I takt med at corona restriktionerne efterhånden er minimale og vi kan være mere og mere sammen som vi plejer, er der igen mulighed for at have gode sociale fællesskaber i kirken. Der kommer da også nye aktiviteter som øllaug, midtugegudstjenester, spejder og lovsangsaftener. Men vi kunne godt tænke os endnu flere aktiviteter i vores fællesskab, gerne af forskellig karakter og for forskellige målgrupper, som kan være til glæde for menigheden og lokalområdet, derfor vil vi meget gerne høre fra dig! Hvis du har en god ide til en aktivitet i kirken som du eller flere fra menigheden gerne vil afholde, så tøv ikke med at kontakte Mads Rødvig (roedvigmads@hotmail.com).
AMAGERBROSPEJDERNE MØDES HVER TORSDAG KL. 17:00-18:30 PÅ SKOTLANDSPLADS 
AmagerbroSpejderne er en nyopstartet spejderkreds som er en del af Købnerkirken. Spejderkredsen mødes fast på Skotlands Plads hver torsdag kl. 17.00-18.30. Alle er velkomne til at være med, men aktiviteterne er målrettet børn i alderen ca. 7-10 år. Vi glæder os til at se dig :)
GOSPELAFTEN D. 15. SEPTEMBER KL. 19:30
Købnerkirken inviterer til lovsangsaften d. 15 september kl. 19:30, hvor Laura Kjærgaard, m.fl. vil lede os i lovsang og tilbedelse. Under lovsangen vil der være mulighed for forbøn og der vil samtidig være flere stationer man kan gå hen til. Bagefter vil der være mulighed for at hænge ud i cafeén og købe øl, snacks og sodavand. Så tag en ven med under armen og kom med til lovsangsfesten med dans, sang og muligheden for at mærke Guds nærvær. Det kan kun blive en skøn aften i godt fællesskab med Gud i fokus. Vi glæder os til at se dig! Læs mere på facebookbegivenheden (https://fb.me/e/15uK71BU3).
Hvis du har lyst til at hjælpe til med kaffe, praktiske opgaver eller stå i døren og tage imod alle de skønne mennesker, så tøv ikke med at skrive til Laura Kjærgaard (mail: lauragospel@gmail.com
 
ØLLAUGET MØDES D. 19. SEPTEMBER KL. 08:00 I BAGKØKKENET
Vi havde et hyggeligt møde i øllauget i søndags, hvor vi fik alt det praktiske på plads. I denne forbindelse har vi besluttet at sætte vores første bryg over d. 19 september, hvor vi starter ca. kl. 08:00 i bagkøkkenet. Så hvis du ønsker at være en del af et fællesskab, hvor vi brygger spændende øl, deler liv, taler om alt mellem himmel og jord og har lejlighedsvise ølsmagninger i Guds nærvær. Så er du velkommen til at komme forbi når vi brygger øl, tjekke vores side på købnerkirkens hjemmeside ud, eller tage kontakt til Jan Kaas (Mail: kaasjan@gmail.com) for mere information. Vi glæder os til at se dig!  
 
BRÆTSPILSAFTEN D. 30 SEPTEMBER KL. 20:00
Købnerkirken inviterer til et brag af en brætspilsaften, hvor alle er velkommen. Så tag dit favoritbrætspil med under armen og inviter en eller flere gode venner. Det bliver en hyggelig aften i skønt fællesskab med mulighed for at møde nye mennesker over et godt brætspil. Der vil være mulighed for at få en tår kaffe/te og købe sodavand og øl. Desuden vil der også være snacks, vi glæder os til at se dig. Læs mere på facebookbegivenheden (https://fb.me/e/1KlBhqFNl). Hvis du har lyst til at hjælpe til med kaffe, praktiske opgaver eller stå i døren og tage imod alle de skønne mennesker, så tøv ikke med at skrive til Mads Rødvig (mail: roedvigmads@hotmail.com
 
KOMMENDE GUDSTJENESTER I KØBNERKIRKEN
Der er gudstjeneste i Købnerkirken hver søndag fra kl. 11:00-12:00, og J-Jam (børnekirke) hver anden og fjerde søndag. Så tag dit gode humør og en god ven med, det kan kun blive godt sammen i Guds nærvær. Vi starter op for gudstjenester igen fra d. 15 august 

12. september kl. 11.00-12:00 Taler: Pia Nielsen. Lovsang og tilbedelse: Laura Kjærgaard. 
19. september kl. 11:00-12:00 Taler: Ole Jørgensen. Lovsang og tilbedelse: Mads & Mayken Rødvig. J-JAM med Thomas Lundegaard og Leonora Petersen. 
26. september kl. 11:00-12:00 Taler: Bjarne Willer. Lovsang og tilbedelse: Putri Dehn   
 

Gennemføres i henhold til gældende corona-restriktioner.
HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE TIL UNDER GUDSTJENESTEN? 
Vi som kirke er afhængige af frivillige kræfter for at kunne holde gudstjenester, derfor har vi brug for din hjælp til mødeledelse og praktisk før, under og efter gudstjenesten (sørge for kaffe og kage samt oprydning).
Vi har brug for personer til:
  • Mødelederposten d. 03.10, 10.10 17.10, 24.10, 31.10
  • Praktiske hænder før, under og efter gudstjenesten d. 03.10, 17.10, 24.10, 31.10
Hvis du er frisk på at give en hånd med eller har brug for mere information, så er du velkommen til at kontakte Signe, Thomas, Nina eller Mads enten ved at skrive til info@koebnerkirken.dk eller tage fat i en af os når du ser os. 
 
HAR DU INPUT TIL NYHEDSBREVET? 
Nyhedsbrevet bliver udsendt hver 14 dag, hvis du/I har nogle informationer, nyheder eller andet som skal med, så er du/I meget velkomne til at sende disse til Helene G. Pedersen (helene@gammelmark.xyz) som er ansvarlig for nyhedsbrevet. Der er deadline for at sende input til nyhedsbrevet om tirsdagen, og så vil nyhedsbrevet blive sendt ud torsdag.  
FEEDBACK, TILMELD NYHEDSBREV ELLER KONTAKT KØBNERKIRKEN?
Har du feedback til nyhedsbrevet? Så er du velkommen til at kontakte Helene G. Pedersen – mail: helene@gammelmark.xyz

 
Hvis du ikke får nyhedsbrevet eller kender en som gerne vil have det. Så kan man gå ind på www.koebnerkirken.dkog tilmelde sig nyhedsbrevet nederst på siden. 
 
Du kan også følge med hvad der sker på www.koebnerkirken.dk eller på vores facebook side www.facebook.com/koebnerkirken eller gruppe www.facebook.com/groups/157391410938671
 
Du er altid velkommen til at skrive til menighedsrådet på: info@koebnerkirken.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Videresend til en ven
Copyright © 2021 Købnerkirken, All rights reserved.


Vil du ændre noget?
Her kan du opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp