Copy

NYT fra Købnerkirken


17. juni 2021

en fri kirke for alle


Kære alle
Så er der nyt fra Købnerkirken
OPSTART AF KØBNERKIRKENS ØLLAUG

Mads, Jan, Thomas, Simon med flere har snakket om at få gang i Købnerkirkens øllaug igen og få brygget nogle gode øl i fællesskab efter sommerferien. Derfor afholder vi et infomøde om øllauget d. 20 juni efter gudstjenesten i caféen, hvor alle der er interesseret i at være med er inviteret. Under dette møde vil man blive introduceret til øllauget, og der er mulighed for at dele ens tanker og passion om dette. Ydermere, vil vi rent praktisk snakke om, hvornår vi kan hente og samle delene til bryggeriet samt skabe et overblik over hvilke dele og råvarer vi skal have indkøbt. Vi glæder os til at se dig. 
INDKALDELSE TIL MENIGHEDSMØDE

Købnerkirkens menighedsråd inviterer alle menighedens medlemmer til et kort orienterende menighedsmøde d. 27 juni kl. 12:30 i Købnerkirkens Cafe. 

Mødet vil bl.a. omhandle menighedens dagligdag, menighedsrådets konstituering efter Pias udtrædelse, medlemsforhold, nyt om Købnerhus, nuværende proces i ansættelsesudvalget, status på cafeindretningsudvalget og status på udvikling af lyd og medie i kirkesalen.

Der vil være mulighed for at spørge ind til de forskellige punkter, og der vil blive fremsendt en dagsorden når vi nærmer os d. 27 juni.

Vi glæder os til at se jer alle 

De kærligste hilsener 
Menighedsrådet - Mads Rødvig, Thomas Lundegaard, Signe Lund Christensen & Nina Vang 
JUHU, vi kan endelig afholde sociale aktiviteter i kirken igen.
MEN VI HAR BRUG FOR DIG! 


I takt med at corona restriktionerne lempes kan vi afholde indendørs arrangementer for 100 personer og begrænsningen udendørs er afskaffet. Der er allerede begyndt at være brætspilshygge efter gudstjenesten, fællesspisning og spis, spil og syng. Men vi har brug for flere sociale aktiviteter for menigheden og lokalområdet, derfor vil vi meget gerne høre fra dig! Hvis du har en god ide til en aktivitet i kirken som du eller flere fra menigheden gerne vil afholde, så tøv ikke med at kontakte Mads Rødvig (roedvigmads@hotmail.com) eller Johanne Lundegaard (johannekofoed13@gmail.com) enten på mail, eller når du lige ser os. 
KOMMENDE GUDSTJENESTER I KØBNERKIRKEN

Der er gudstjeneste i Købnerkirken hver søndag fra kl. 11:00-12:00, og J-Jam (børnekirke) hver anden og fjerde søndag. Så tag dit gode humør og en god ven med, det kan kun blive godt sammen i Guds nærvær. 

20. juni kl. 11.00: Taler: Jan Kaas. Lovsang & tilbedelse: Laura  
27. juni kl. 11.00: Taler: Torben Andersen. 
J-Jam (børnekirke): Mads & Mayken  
18. juli kl. 11.00: Taler: Pia Nielsen. Lovsang & tilbedelse: Thomas. 

Gennemføres i henhold til gældende corona-restriktioner.
NYT OM LEMPELSE AF CORONA RESTRIKTIONER 

Fra mandag d. 14 juni er det ikke længere et krav at bære mundbind eller visir ved arrangementer i kirken. Men man er selvfølgelig velkommen til at bære mundbind eller visir hvis man har det bedst på denne måde. Derudover anbefales det at man stadig spritter hænder, holder 1 meters afstand og bliver hjemme hvis man har corona symptomer. Der vil fortsat blive sprittet af og luftet ud før og efter gudstjenesten. 
HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE TIL UNDER GUDSTJENESTEN? 

Vi som kirke er afhængige af frivillige kræfter for at kunne holde gudstjenester, derfor har vi brug for din hjælp til mødeledelse og praktisk før, under og efter gudstjenesten (afspritning, sørge for kaffe og kage samt oprydning). 
Vi har brug for personer til:
  • Mødelederposten d. 18. juli 
  • Praktiske hænder før, under og efter gudstjenesten d. 27. juni og 18. juli. 
Hvis du er frisk på at give en hånd med eller har brug for mere information, så er du velkommen til at kontakte Signe Lund Christensen på mail: signe@dbs.dk eller mobil: 23 72 82 25.
HAR DU INPUT TIL NYHEDSBREVET?

Nyhedsbrevet bliver udsendt hver 14 dag, hvis du/I har nogle informationer, nyheder eller andet som skal med, så er du/I meget velkomne til at sende disse til Helene G. Pedersen (helene@gammelmark.xyz) som er ansvarlig for nyhedsbrevet. Der er deadline for at sende input til nyhedsbrevet om tirsdagen, og så vil nyhedsbrevet blive sendt ud torsdag.  
FEEDBACK, TILMELD NYHEDSBREV ELLER KONTAKT KØBNERKIRKEN?

Har du feedback til nyhedsbrevet? Så er du velkommen til at kontakte Helene G. Pedersen – mail: helene@gammelmark.xyz
 
Hvis du ikke får nyhedsbrevet eller kender en som gerne vil have det. Så kan man gå ind på www.koebnerkirken.dkog tilmelde sig nyhedsbrevet nederst på siden. 
 
Du kan også følge med hvad der sker på www.koebnerkirken.dk eller på vores facebook side www.facebook.com/koebnerkirken eller gruppe www.facebook.com/groups/157391410938671
 
Du er altid velkommen til at skrive til menighedsrådet på: info@koebnerkirken.dk
 

Del på Facebook
Del på Twitter
Videresend til en ven
Copyright © 2021 Købnerkirken, All rights reserved.


Vil du ændre noget?
Her kan du opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp