Copy

NYT fra Købnerkirken


23. april 2021

en fri kirke for alle

ÅRSBERETNINGEN

Årsberetningen/Håndbogen har nu været færdig en god måneds tid, og de fleste er da også blevet uddelt. Der ligger dog stadig en del, som ikke er afhentet/uddelt, så hvis du er blandt dem, der endnu ikke har modtaget din Årsberetning og er interesseret i et eksemplar, kan dette afhentes i kirken efter aftale med en fra menighedsrådet eller om søndagen i forbindelse med gudstjenesten. Ønskes den tilsendt, kan dette også lade sig gøre ved henvendelse til en fra menighedsrådet - kontakt information findes i bunden af nyhedsbrevet. 
NY HJEMMESIDE

Mads har gjort et fantastisk arbejde med en ny hjemmeside for Købnerkirken, som nu er klar. Hjemmesiden er indbydende, dynamisk og nem at bruge for diverse informationer vedr. menigheden. Så hermed en opfordring til at klikke ind og kigge nærmere på den - og en stor TAK til Mads
SOMMERFEST PÅ LINDENBORG

Til sommer skal vi til SOMMERFEST! I år er der desværre ikke noget sommerstævne som vi kender det, men en række sjællandske menigheder er gået sammen om at planlægge en sommerfest. Herunder kan du læse en beskrivelse af arrangementet.

Flere fra menigheden er interesserede i at deltage. Er du? Så tilmeld dig herunder eller engager dig via opslag i Købnerkirkens Fællesskab


FORESTIL DIG
En uge med godt fællesskab, solskin, kaffe i forteltet, badeture i Roskilde Fjord, god lovsang, inspirerende undervisning, nye og gamle venskaber, gode samtaler – og Guds nærvær.

FESTEN
Vores tema er Festen. Et billede på det, Jesus taler om, når han taler om Guds rige. Vi længes alle i denne tid efter fest, farver og fællesskab. Det kan lade sig gøre på et stævne i mindre skala, end vi er vant til.

HVEM OG HVOR MANGE
Max. antal deltagere er 500. I første omgang bliver det for personer, der bor på Sjælland og Bornholm. - Efter 18. april vil vi lukke op for andre. 

PROGRAM
Vi satser på et godt program fremfor meget program: 
• Undervisning om formiddagen og møder om aftenen. 
• Forskellige tilbud for unge og voksne om eftermiddagen.  
• Tilbud for børn i forskellige aldre, for teenagere og et særligt miljø for unge voksne (18+) 

PRIS OG TILMELDING
Vær rar og tilmeld dig så hurtigt som muligt. Det er afgørende for, at vi kan gennemføre stævnet. Det er jo ikke nok, at vi synes, det hér er en rigtig god ide. Vi lover, at du naturligvis får alle penge tilbage i tilfælde af aflysning. Vi begynder lørdag d. 24 juli (NB.: ikke søndag) og slutter torsdag d. 29. omkring frokost. Se priser på tilmeldingssiden – der er rabat ved tilmelding inden den 1. maj.
Tilmelding: https://www.baptistkirke.dk/sommer2021/

VI HÅBER SÅDAN, AT DU VIL VÆRE MED TIL FESTEN!
KAN DU HJÆLPE TIL VED EN GUSTJENESTE?
 
Der er en række praktiske opgaver ifm. gudstjenester, herunder afspritning. Kontakt Nina Vang, hvis du vil hjælpe til: vang.nina@gmail.com.

Man må ligeledes gerne kontakte Nina, hvis man kan tilbyde sig som mødeleder til en gudstjeneste i foråret.
KONTAKT KØBNERKIRKEN


Har du nyheder, der skal deles eller feedback? Så kontakt Helene G. Pedersen - Mail: helene@gammelmark.xyz 

Formand menighedsrådet: Nina Vang - Mail: vang.nina@gmail.com tlf. 
23716613 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Købnerkirken og modtag senest nyt fra Købnerkirken: http://koebnerkirken.dk/abonner-paa-koebnerkirkens-nyhedsbrev

Støt Købnerkirken: Bankkonto: 2191 0713582328.  MobilePay: 19703


Følg med www.koebnerkirken.dk eller i vores 
Facebook-gruppe https://www.facebook.com/groups/157391410938671 

Del på Facebook
Del på Twitter
Videresend til en ven
Copyright © 2021 Købnerkirken, All rights reserved.


Vil du ændre noget?
Her kan du opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp