Copy
Korvenner, gudstjenester inden ferien
Se denne e-mail online

NYT fra Købnerkirken  #15

16. juni 2020                    en fri kirke for alle

KORVENNER GENOPSTÅR
Når efterårssæsonen går i gang for Amager Gospelkor genopstår korvennerne, og du har muligheden for at være med. Koret samler hver uge godt 100 mennesker, der laver kirke ved at synge om Gud og være i fællesskab med hinanden. Der har tidligere været en tradition for korvenner, og det er en rigtig god måde at lære mennesker at kende på, og blive en del af fællesskabet omkring koret, selvom man ikke selv har lyst til at synge med. Der er mange muligheder for hvad man kan være med til, men som en start vil den største opgave at være med til at lave kaffe og forfriskninger til korøvelser om tirsdagen, hvor der er rig mulighed for at lære koret at kende i kaffepausen.

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte Pia Nielsen (nlsn.pia@gmail.com) eller Hans Henrik Høgsberg (hans.hogsberg@gmail.com). Og du er velkommen til korvennermøde d. 17. august kl. 17:00-18:00, hvor du kan høre mere.
HAR DU NOGET STÅENDE I HJØRNERUMMET?
Hjørnerummet er lejet ud til kontor, og derfor skal alle ejendele flyttes fra rummet inden d. 1. juli. Herefter vil ejendele, der ikke er blevet flyttet, blive bortskaffet.
GUDSTJENESTER INDEN FERIEN
Vi er lige vendt tilbage efter en længere corona-pause, men kirkens aktiviteter er så småt ved at gå på sommerferie. Men inden vi helt lukker ned for en sommeren har vi to muligheder for at fejre gudstjeneste sammen.
 
På søndag d. 21. juni prædiker Pia NIelsen, mens Louise Hjorth, Putri Dehn og lovsangsteamet vil spille for os og synge med os.
Søndagen efter, d. 28. juni, vil Arno Steen Andreasen prædike og Dan Nguyen skal spille for os. Dette bliver som sagt den sidste af vores gudstjenester inden ferieperioden.
MENIGHEDSUDFLUGT 30. AUGUST
Sidste års menighedsudflugt var sådan en succes, at det hurtigt blev besluttet at den skulle gentages. Nu er datoen fastsat, det bliver d. 30 august 2020. Planen for dagen er endnu ikke fast, men der vil være noget for alle, og særligt for børnene.
Johanne Kofoed Lun
degaard er tovholder og står for planlægningen, så kontakt hende på jk@dbs.dk, hvis du har en god idé eller bare gerne vil give en hånd med.
KALENDER
  • Søndag 21. juni 11.00 Gudstjeneste
    • Prædiken: Pia Nielsen
    • Musik: Louise Hjorth, Putri Dehn og lovsangsteamet
  • Søndag 28. juni 11.00 Gudstjeneste
    • Prædiken: Arno Steen Andreasen
    • Musik: Dan Nguyen
Se kalenderen her: http://koebnerkirken.dk/kalender/
KONTAKT KØBNERKIRKEN


Købnerkirkens mail: info@koebnerkirken.dk
Formand menighedsrådet: Andreas Højmark Søndergaard, tlf. 2849 6671 e-mail aha@dbs.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Købnerkirken og modtag hver anden uge det seneste nye fra Købnerkirken: http://koebnerkirken.dk/abonner-paa-koebnerkirkens-nyhedsbrev

Støt Købnerkirken: Bankkonto: 2191 0713582328.  MobilePay: 19703


Følg med www.koebnerkirken.dk 

Del på Facebook
Del på Twitter
Videresend til en ven
Copyright © 2020 Købnerkirken, All rights reserved.


Vil du ændre noget?
Her kan du opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp