Copy
Maandelijks duurzaam, sociaal, zon en energie nieuws
Mail niet goed weergegeven? Bekijk online
april 2015
Beste zonaanbidder,

Nederland is volgens het CBS weer enthousiast aan het consumeren geslagen. Een mooi moment om te bedenken dat je dat ook duurzaam kunt doen. Door een Solar Bag te kopen bijvoorbeeld. Jasper, onze green gadget man, neemt de tas onder de loep.

Sungevity geeft deze maand verder hapklare antwoorden waarmee lezers zonnefabeltjes die ze tijdens de bbq horen kunnen ontzenuwen. En we introduceren onze nieuwe Solar Caravan en onze nieuwe samenwerking met EkoPlaza. Daarnaast artikelen over zonnecentrales in de Sahara, opties voor opslag van zonnestroom en de start-up angst van grote bedrijven.

Shine on,

Roebyem Anders
zonnefabeltjes
Medicijn tegen zonnefabeltjes
ZONNESTROOM - Er gaan nog veel fabeltjes rond over zonnestroom. Sungevity geeft antwoorden die lezers kunnen gebruiken om de grootste misvattingen recht te zetten.
solarbag
Green Gadget Man test de Solar Bag
GADGET - Jasper beoordeelt de nieuwste groene hebbedingetjes. Ditmaal de Solar Bag van Changers: een handige tas die ook nog duurzame koopjes biedt. Maar alleen als je Duitser bent.
Sahara SolarLuchtkasteel in de Sahara
WERELD - Het klinkt mooi: mega zonne- centrales in de Sahara die half Europa stroom leveren. Het komt alleen niet van de grond. Ondertussen gaat de opmars van kleinschalig solar vrolijk door.
EkoPlazaEkoPlaza omarmt de zon
PARTNER - Nederlands grootste biologische supermarkt EkoPlaza en Sungevity slaan de handen ineen om een gezonde levensstijl voor zowel jezelf als je omgeving te promoten.
Solar CaravanDe heetste caravan van Nederland
SUNGEVITY - Sungevity’s spiksplinternieuwe Solar Caravan komt naar je toe deze zomer. Dus kom een duurzaam gekoeld wijntje of groen gebrouwen kopje koffie bij ons halen.
solar storageVrij met eigen batterij
ZONNESTROOM - Zou het niet mooi zijn als we zonnestroom van ons dak ook thuis in onze eigen batterij konden opslaan? Het is wel mogelijk, maar een tikje duur.
RoebyemRoebyem’s boektip
KOOPTIP - Innovators Dilemma van Clayton Christensen. Net als de Titanic lopen grote, goed geleide bedrijven regelmatig op een ijsschots: nieuwe technologie die ze volledig hebben onderschat. Hoe komt dat?
start-upStart-up angst remt innovatie
NEDERLAND - Het cliché dat Nederland geen start-up cultuur heeft kan nu echt in de prullenbak. Maar om echt naar de top door te stoten, moeten grote bedrijven van hun start-up angst af.
Quote van de maand
Never believe that a few caring people can't change the world.
For, indeed, that's all who ever have.
- Margaret Mead
Watt’s up is de maandelijkse nieuwsbrief van Sungevity. Sungevity deelt de voordelen van de zon. Vanuit San Francisco, Amsterdam en Sydney heeft Sungevity wereldwijd al meer dan 17.000 zonnesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Sungevity is ook een sociale onderneming. Maatschappelijke en financiële winst gaan hand in hand.
Sungevity Netherlands - Pedro de Medinalaan 11 1086 XK Amsterdam - 020 8080854 - www.sungevity.nl - wattsup@sungevity.com
Wilt u de Watt's up liever niet meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden