Copy
Maandelijks duurzaam, sociaal, zon en energie nieuws
Mail niet goed weergegeven? Bekijk online
januari 2016
Beste zonaanbidder,

De beurs onderuit, de olieprijs onderuit. 2016 kende een heftige start. Wat staat ons verder nog te wachten? Watt’s Up blikt vooruit met de 10 belangrijkste duurzame trends voor 2016. Alvast en tipje van de sluier: het wordt weer een mooi jaar voor zonnestroom.

Verder leggen we de voor- en nadelen van zonnedakpannen onder loep en halen we de mythe onderuit dat zonnepanelen bij verkoop van je huis niets opleveren. Tot slot praten we u bij over de succesvolle crowdfundingsactie van Oedipus Brewery, ZonnepanelenDelen en Sungevity. Dat smaakt naar meer!

Shine on,

Roebyem Anders
glazenbol
Kristallen bol: 10 zonnige trends voor 2016
NEDERLAND - Bij een nieuw jaar hoort ook een kijkje in de kristallen bol. Dus zet Sungevity de 10 belangrijkste trends voor 2016 op een rij. Volgend jaar mag u ons erop afrekenen.
Huis
Huis in de verkoop? Uw zonnepanelen zijn goud waard
FINANCIEEL - Bang dat u niet lang genoeg in uw huis woont om een investering in zonnepanelen terug te verdienen? Onnodig, zonnepanelen maken uw huis niet alleen duizenden euro’s meer waard, het verkoopt ook nog eens sneller.
solarpanDe zin en onzin van zonnedakpannen
PRODUCTINFO - Voor design cracks die geen grote panelen op hun dak dulden, zijn zonnedakpannen een prima alternatief. De rest kan het beter bij traditionele panelen houden; wel zo goedkoop en het levert ook meer stroom op.
oedipus4 vragen over solar powered bier
PARTNER - Het is aftellen geblazen. Nog even en we kunnen proosten met bier gebrouwen op zonnestroom. We heffen alvast het glas met Tristan Spits van Oedipus Brewery. Hij geeft een update over onze gezamelijke crowdfundingsactie.
Quote van de maand
It is the greatest of all mistakes to do nothing
because you can only do little
- Sydney Smith
Watt’s up is de maandelijkse nieuwsbrief van Sungevity. Sungevity deelt de voordelen van de zon. In de VS, Nederland, Duitsland en Groot-Brittanië heeft Sungevity al tienduizenden zonnesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Sungevity is ook een sociale onderneming. Maatschappelijke en financiële winst gaan hand in hand.
Sungevity Netherlands - Pedro de Medinalaan 11 1086 XK Amsterdam - 020 8080854 - www.sungevity.nl - wattsup@sungevity.com
Wilt u de Watt's up liever niet meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden