Copy
Maandelijks duurzaam, sociaal, zon en energie nieuws
Mail niet goed weergegeven? Bekijk online
april 2016
Beste zonaanbidder,

Het aantal zonnestralen is flink aan het toenemen en de zonnesystemen draaien al op volle toeren, zien wij onder meer in de grafieken die blije klanten ons toesturen (leuk, ga vooral door!). Ook achter de schermen waren het productieve tijden. Want *tromgeroffel* we hebben een nieuwe website en een shiny blog! Klik na het lezen van de artikelen dus vooral rustig in de rondte.

First things first: in deze Watt’s up leggen we uit hoe jonge bedrijven de hele markt op zijn kop zetten (denk aan Airbnb, Uber en ons Neerlands trots Vandebron), alles wat u moet weten over de thuisbatterij en trekken we samen met Maurits Groen en Marjan Minnesma aan de bel om te zorgen dat zoveel mogelijk scholen kunnen blijven profiteren van voordelige zonnestroom. Tot slot duiken dankzij Green Gadget Man Jasper twee gastredacteuren de boeken in om de solar leeslamp van Infmetry te testen.

Shine on,

Roebyem Anders
Batterij
5 prangende vragen over opslag van zonnestroom
TECH - We nemen de baromenter op: hoe werkt het, wat kost het, wat zijn de obstakels en wanneer moet u serieus over de aanschaf van een batterij gaan nadenken.
Schooldakrevolutie
Afschaffen fiscale stimulans funest voor zonnepanelen op scholen
OPINIE - De mogelijke intrekking van de salderingsregeling verdubbelt de terugverdientijd van zonnesystemen voor kleine scholen. Dat blijkt uit onderzoek onder 6000 scholen in opdracht van Sungevity uitgevoerd door Hellemans Consultancy.
Marktverschuiving3 karakteristieken van grote marktverschuivingen
ACHTERGROND -Marktinnovaties hebben hun segment in een moordend tempo op zijn kop gezet. Hoe komen deze aardverschuivingen tot stand? En hoe past de huidige omwenteling in de energiesector in dit plaatje?
Solar lampGreen Gadget Man duikt de boeken in met de solar leeslamp
GADGET - Sungevity's Jasper beoordeelt de nieuwste, groene hebbedingetjes. Deze keer de solar leeslamp van Infmetry, getest door twee speciale gastredacteuren én boekenwurmen, Rosa en Pablo.
Quote van de maand
In the 21st century, I think the heroes will be the people who will improve
the quality of life, fight poverty and introduce more sustainability.
- Bertrand Piccard
Watt’s up is de maandelijkse nieuwsbrief van Sungevity. Sungevity deelt de voordelen van de zon. In de VS, Nederland, Duitsland en Groot-Brittanië heeft Sungevity al tienduizenden zonnesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Sungevity is ook een sociale onderneming. Maatschappelijke en financiële winst gaan hand in hand.
Sungevity Netherlands - Pedro de Medinalaan 11 1086 XK Amsterdam - 020 8080854 - www.sungevity.nl - wattsup@sungevity.com
Wilt u de Watt's up liever niet meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden