Copy
Maandelijks duurzaam, sociaal, zon en energie nieuws
Mail niet goed weergegeven? Bekijk online
juni 2015
Beste zonaanbidder,

De zomer druipt van onze nieuwsbrief af deze maand. Solartips voor de camping, solartips voor de barbecue en een glimmend zelfvoorzienend ei voor aan de trekhaak. De vakantiebeurs heeft het nakijken!

Ook een aantal onderzoekers heeft een zonnesteek opgelopen. Recente studies schatten het zonnepotentieel op Nederlandse daken onrealistisch hoog in. Sungevity rekende mee en kwam aanzienlijk lager uit. Verder opwekking van zonne-energie in de lucht en op het water en alles over zonnecellen uit de 3D-printer.

Shine on,

Roebyem Anders
zonnepotentieel
Zon opkloppen? Nee, bedankt
NEDERLAND - Recente studies schatten het potentieel van zonne-energie in Nederland veel te hoog in. Sungevity kwam een stuk lager uit. Maar het is nog mooi genoeg.
solar kamperen
Solar tussen de tentharingen
INSPIRATIE - Nu half Nederland zich opmaakt voor de trek naar het Zuiden, kunnen we het niet laten: hier de vier beste solar kampeerartikelen.
EcocapsuleCaravan 3.0
INSPIRATIE - De caravan is terug! Dit keer geen zwab-berende Alpenkreuzer achter de Opel Manta, maar een glanzend, zelfvoorzienend ei achter de Prius.
gadgetGreen Gadget Man
GADGET - Jasper beoordeelt de nieuwste, groene hebbedingetjes. Deze maand: braden op de camping met de solar barbecue van GoSun.
3D solarPrintbare zonne-cellen
ZONNESTROOM - De aantrekkingskracht van 3D-printen en zonnepanelen zijn hetzelfde: je zit zelf aan de knoppen. Dus waarom niet je eigen zonnecellen printen?
solarimpulseKom van dat dak af!
WERELD - Zonnepanelen komen in twee smaken: panelen op daken en kleine cellen op jassen, tassen, lampen en opladers. Is er nog meer te koop in de wereld?
Quote van de maand
We have not inherited the earth from our fathers, we are borrowing it
from our children.
- Lester Brown
Watt’s up is de maandelijkse nieuwsbrief van Sungevity. Sungevity deelt de voordelen van de zon. Vanuit San Francisco, Amsterdam en Sydney heeft Sungevity wereldwijd al meer dan 20.000 zonnesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Sungevity is ook een sociale onderneming. Maatschappelijke en financiële winst gaan hand in hand.
Sungevity Netherlands - Pedro de Medinalaan 11 1086 XK Amsterdam - 020 8080854 - www.sungevity.nl - wattsup@sungevity.com
Wilt u de Watt's up liever niet meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden