Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Beste wensen voor 2015!

Butter Nieuwjaarsfestival - zaterdag 3 januari

Op zaterdag 3 januari zorgen PPM band, DJ Mark Bakker en Groovy Affairs voor de muzikale invulling van het Nieuwjaarsfestival in 't Voorhuys te Emmeloord. De zaal is open vanaf 20.30 uur. De PolderPionier 2014 wordt tussen 21.30 en 22.00 uur bekend gemaakt. 

PPM band en DJ Mark Bakker
PPM speelt al meer dan 30 jaar als coverband moeiteloos op vele evenementen. Met vijf topmuzikanten spelen zij met gemak de nieuwste hits, de beste (rock)classics en bekende feestmuziek. Uniek is de mogelijkheid dat het publiek verzoeknummers kan doorgeven. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi feest! Daarnaast zal de band afwisselen met onze eigen polder DJ Mark Bakker voor de beste dance platen op dit moment.

Groovy Affairs
In het grandcafé speelt de sfeervolle band Groovy Affairs. Deze band valt op door bekende hits in een origineel jasje te steken. Van soul, jazz tot pop en funk. 


Kaarten
Kaarten zijn vooraf te koop bij Restaurant ’t Voorhuys in Emmeloord. Daarnaast kunnen de tickets ook online via de worden gekocht. 

Wie wordt de nieuwe PolderPionier? 
PolderPionier 2013 is Jos Becker. Hij kreeg deze onderscheiding voor onder andere de promotie van Noordoostpolder. Wie zal hem opvolgen? A.s. zaterdag 3 januari tussen 21.30 en 22.00 uur wordt de PolderPionier 2014 bekend gemaakt tijdens het Butter Nieuwjaarsfestival in 't Voorhuys te Emmeloord. Zorg dus dat je op tijd bent. De pioniersschop wordt uitgereikt door de Ronde Tafel. 

Wij wensen u graag persoonlijk een gelukkig nieuwjaar tijdens ons Nieuwjaarsfestival. Van harte welkom!


 
Copyright © *2015* |StEP Noordoostpolder*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@stepnop.nl*

unsubscribe from this list    update subscription preferences