Copy
Nieuws
29 september 2017

Kenniscentrum Zoetstoffen op locatie

Het Kenniscentrum Zoetstoffen is dit najaar met de stand Zoetstof is OK op diverse inspirerende events door het hele land  te vinden. Afgelopen week stonden we op de 50+Beurs in Utrecht, komende week informeren wij weer graag belangstellenden op het Lekker Leven Festival in Rotterdam en in november zijn we te vinden op de Margriet Winter Fair in Den Bosch. Kom ook!

In onze stand kunt u proeven, uw kennis testen, inschrijven voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief of u laten informeren over de veiligheid van zoetstoffen. Ook hebben we receptenkaarten voor overheerlijke recepten met zoetstoffen.

Lees meer

Zijn ‘natuurlijke’ stoffen betrouwbaarder?

Natuurlijke voedingsmiddelen, ingrediënten of additieven zorgen vaak voor een gevoel van veiligheid, in tegenstelling tot hun kunstmatige tegenhangers. Toch zijn ook volledig natuurlijke stoffen niet altijd goed voor onze gezondheid.

Lees meer

Overheerlijke appeltaart

Zoetstof bevat minder calorieën dan suiker, maar geeft je appeltaart een lekkere zoete smaak. Heerlijk voor een herfstachtig weekend of na een wandeling. Het recept is afkomstig van het Voedingscentrum.

Lees meer

Volg ons
Facebook Twitter Linkedin

Dit bericht werd verzonden door:
Kenniscentrum Zoetstoffen
Postbus 179, 2501 CD Den Haag
info@zoetstoffen.nl

© 2017 Kenniscentrum Zoetstoffen.
Alle rechten voorbehouden.