Copy
Tiedote ICF Finlandin jäsenille
Lue viesti selaimessasi

Kesä keikkuen tulevi...

... ja sen myötä myös ICF-jäsenviestintä jättäytyy ansaitulle lomatauolle. Ennen sitä palaamme kuitenkin kesäjuhlan tunnelmiin sekä kerromme syksyn ensimmäisestä jäsenillasta.Kesäjuhla Uunisaaressa
Kehon viisauden kuuntelemisen ensimmäinen askel
 

Entistä syvällisempi tietoisuuden luominen, läsnä oleminen ja kuunteleminen. Entistä syvällisempi luottamuksen ja läheisyyden rakentaminen asiakkaaseen. Mm. näitä hyötyjä saa ammatticoach, joka osaa keskittyä kuuntelemaan kehon viisautta - oman ja asiakkaan.
 
ICF Finlandin kesäjuhlassa saimme Sari Ajangon ja Jim Grantin ohjaamina kokeilla, miltä WholeBody Focusing -menetelmän ensimmäinen askel tuntuu, eli maanläheinen ja koko jalkapohjan ja kehon avulla tunnettu istuminen ja seisominen ja läsnä oleminen (grounded presence). Oman kehon tuntemusten kuunteleminen ja sanoittaminen. Ja edelleen coachina asiakkaan kehon tuntemusten tarkkaileminen sekä äänen ja sanojen kuunteleminen.
 
Harjoittelemisen aikana ilmapiiri oli intensiivinen ja energinen. Harjoittelun jälkeen maittoi herkullinen päivällinen. Ikkunoista avautuva merimaisema voimisti uusien oivallusten ja uusien näkökulmien saamisen kokemusta. Ammatticoachien yhteisöllinen juhlahetki parhaimmillaan. Kiitos Sari ja Jim, kiitos Uunisaaren ravintolan henkilökunta ja kiitos kaikki juhlan luoneet ICF coachit!

Syyskuun jäsenillan aiheena mentoroinnin ja coachingin eettisyys

 
EMCC:n, ICF Finlandin ja SCY:n yhteinen jäsenilta järjestetään torstaina 15.9.2016 klo 17 - 20.

Paikka: Väestöliitto, Kalevankatu 16 B sisäpiha, tila: Väentupa, 1. krs  

Lisää tietoa tilaisuuden ohjelmasta seuraa heti lomien jälkeen elokuun alussa, mutta varaa ilta kalenteristasi jo nyt!


Seuraava jäsenviesti ilmestyy elokuun alussa. Sillä välin toivotamme kaikille ICF Finlandin jäsenille rentouttavaa ja aurinkoista kesää!

ICF Finlandin hallituksen puolesta,
Johannat Koskimies & Tuutti
ICF Finland | Brändi ja viestintä
 

Ovathan jäsentietosi ajan tasalla?


Muistathan ilmoittaa mahdollisista sertifiointi- ja yhteystiedoissasi tapahtuvista muutoksista! Voit ylläpitää itse omia tietojasi muutoslomakkeella, jonka löydät sivulta http://www.icffinland.fi/icf-finlandin-jasenet/ tai klikkaamalla tästä linkistä. Salasana on finland-icf.
© 2016 ICF Finland

Osoitteemme:
ICF finland
c/o Caleidocons Oy, Vuorikatu 22 A 12
Helsinki 00100
Finland

Add us to your address book


 muokkaa tietojasi tai peru tiedotteen tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp