Copy
Tiedote ICF Finlandin jäsenille
Lue viesti selaimessasi

Aurinkoista syksyä sinulle, hyvä ICF Finlandin jäsen!

Tässä jäsenkirjeessä muistutamme meneillään olevasta Vuoden Coach 2016 -ehdottelusta ja marraskuun Some-koulutuksesta, jossa on vielä joitakin paikkoja vapaana. Kerromme myös SPR-yhteistyön kuulumiset. Löydät edempää myös linkin, jonka kautta voit ilmoittautua ICF Globalin järjestämään, kaikkia ammatticoacheja kiinnostavaan webinaarin, jonka otsikkona on “Exploring Key Issues and Future Coaching Trends”.

Kuka olisi mielestäsi paras valinta Vuoden Coachiksi 2016?
 

Suomen coaching-yhdistys ja ICF Finland myöntävät Vuoden Coach -tunnustuksen henkilölle, joka on aktiivisella toiminnallaan
 • edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa
 • edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta, ja
 • soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa johtamisotetta käytännössä
Kuka sinun mielestäsi ansaitsisi tulla valituksi seuraavaksi Vuoden Coachiksi? Ehdota ja perustele ehdotuksesi 30.9.2016 mennessä täällä:

http://www.coaching-yhdistys.kotisivukone.com/lomake.html?id=13620

Tarkemmat tiedot Vuoden Coachin valinnasta löydät kotisivuiltamme.

Tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta SoMe-viestintään


Ammatticoach Somessa -koulutus ICF-coacheille 17.11.2016

Viestintä-Pirittan perustaja, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän kouluttaja ja konsultti Piritta Seppälä toteuttaa ammatticoacheille räätälöidyn sosiaalisen median koulutusillan 17.11.2016 klo 16:30 - 19:00. Paikkana on DNA Oy, Läkkisepäntie 21, 00620 HELSINKI.

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on innostaa ammatticoachit kehittämään sosiaalisen median taitojaan, jotta he voivat viestiä coachingiin sekä ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvistä teemoista entistäkin kiinnostavammalla ja osallistavammalla tavalla yhdessä asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa 1-2 tärkeimmässä sosiaalisen median palvelussa.

Koulutuksessa on vielä muutamia paikkoja vapaana. Lue lisää tapahtumakalenteristamme, josta löydät myös linkin ilmoittautumislomakkeeseen.

SPR-yhteistyön kuulumiset


Suomen Punaisen Ristin ja ICF Finlandin yhteinen pro bono coaching -hanke etenee hyvässä vauhdissa. Tähän mennessä noin 20 coaching-paria on aloittanut yhteistyönsä.

Pro bono -coacheille järjestettiin elokuussa webinaari, jossa käytiin läpi hankkeen taustoja sekä käytiin keskustelua hankkeen toteutukseen liittyvistä asioista. Webinaarinauhoitus on katsottavissa ICF Finlandin nettisivuilla. Klikkaa etusivun oikeassa reunassa olevaa SPR-yhteistyö-logoa ja kirjaudu sivulle antamalla salasana, joka on icf-spr. Sivulta löytyy myös muuta yhteistyöhön liittyvää materiaalia.

Järjestämme pro bono -coachattaville ja -coacheille palautetilaisuuden yhteistyössä SPR:n kanssa torstaina 24.11.2016 klo 17-19. Tiedotamme tilaisuudesta enemmän lähempänä, mutta laita päivä kalenteriisi jo nyt! Paikka on SPR, Tehtaankatu 1, Helsinki.

Punaisen Ristin kanssa tälle vuodelle sovittu tavoite on, että saisimme muodostettua yhteensä 30 coachingparia, ja Punaisessa Ristissä haetaankin parhaillaan lisää coachattavia. Mikäli olisit kiinnostunut toimimaan pro bono -coachina, niin vielä ehdit mukaan. Ilmoittaudu sähköpostitse pirjo.puhakka@thinkingtime.fi.

Huom! Vuonna 2016 coachattavat tulevat Helsingin ja Uudenmaan piirin alueelta. Tavoitteena on laajentaa coaching-yhteistyötä muualle Suomeen ensi vuonna.

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka suomalaisen coachingin huipulla?

 
1.12. pidettävässä syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä ICF Finlandin hallitukseen. Tarjolla on myös varapuheenjohtajan tehtävä, jonka haltijasta tulee ICF Finlandin puheenjohtaja kaudelle 2018. Tulisitko mukaan ICF Finlandin kehittymiseen? Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan toimintaamme hyvin konkreettisella tavalla! Vaikuttamismahdollisuuksien ja päätösvallan lisäksi
 • saat mahdollisuuden viedä yhteisesti tärkeää asiaa eteenpäin
 • pysyt ajan tasalla ICF Globalin toiminnasta
 • pääset kehittämään vahvuuksiasi ja osaamistasi sinulle sopivimmassa hallitusroolissa
 • saat uusia tuttavia ja ystäviä ja laajennat coaching-verkostoasi
Etsimme ammatticoacheja, jotka ovat innostuneita yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Sääntöjen mukaiset edellytykset hallituksen jäsenyydelle ovat:
 • vähintään 3 kk kestänyt jäsenyys valintahetkellä
 • kiinnostus ja mahdollisuus sitoutua hallitustyöhön
 • englanninkielen taitoa tarvitaan Global-tasoisten yhteyksien hoitamisessa
 • Erityisesti varapuheenjohtajan roolissa tarvitaan kiinnostusta kansainväliseen toimintaan, koska hän osallistuu yhdessä puheenjohtajan kanssa ICF Globalin EMEA-tason kokouksiin.
Olisiko tämä seuraava askel ICF-urallasi? Kumpi rooli tuntuisi omaltasi: jäsenyys vai varapuheenjohtajuus? Lähetä 30.10.2015 mennessä Ranja Koverolalle, ranja.koverola@vastarannancoach.fi,vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot
 • kumpi rooli sinua kiinnostaa, hallituksen jäsenyys vai varapuheenjohtajuus
 • kokemuksesi ja koulutuksesi coachina
 • mikä sinua innostaa hallitustyössä ja millaisia ajatuksia sinulla olisi ICF:n toimintaan.
Jos olet kahden vaiheilla ja haluat tietää lisää hallituksen työskentelystä ja valintaprosessista, valitsijatoimikunnan jäsenet kertovat mielellään lisää! Ota yhteys:
 • Ranja Koverola, ranja.koverola@vastarannancoach.fi,
  p. 044 070 5075
 • Matti Salo, matti.salo@advertor.fi,
  p. 0400 817 637
 • Anjariitta Savolainen, anjariitta.savolainen@caleidocons.com,
  p. 050 587 1252

Muita tulevia tapahtumia

 

HUIPPUTASON WEBINAARI ERITYISESTI PCC-COACHEILLE

tiistaina 25.10.2016 klo 18:00 - 19:30
Puhujina MCC Carly Anderson ja PCC Karen Boskemper. http://www.icffinland.fi/event/huipputason-webinaari-pcc-coacheille/
Lähetämme lisätietoa ja ilmoittautumislinkin tähän tapahtumaan aivan lähiaikoina.
 

ICF FINLANDIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 1.12.2016.

Varaa iltapäivä kalenteristasi, lisätietoa saat tulevissa jäsenviesteissämme.
Valoisia syyspäiviä sinulle & näkemisiin jäsentapahtumissa!

ICF Finlandin hallituksen puolesta,
Johanna Koskimies
ICF Finland | Brändi ja viestintä
 

Ovathan jäsentietosi ajan tasalla?


Muistathan ilmoittaa mahdollisista sertifiointi- ja yhteystiedoissasi tapahtuvista muutoksista! Voit ylläpitää itse omia tietojasi muutoslomakkeella, jonka löydät sivulta http://www.icffinland.fi/icf-finlandin-jasenet/ tai klikkaamalla tästä linkistä. Salasana on finland-icf.
© 2016 ICF Finland

Osoitteemme:
ICF Finland
c/o Caleidocons Oy, Vuorikatu 22 A 12
Helsinki 00100
Finland

Add us to your address book


 muokkaa tietojasi tai peru tiedotteen tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp