Copy

Nieuws van Manders Automation. Bericht niet goed leesbaar? Bekijk de online versie.

Rollo Tube Assembly

Manders Automation heeft de 2e rollo assemblage machine geleverd aan Inalfa Roof Systems.

De rollo-eenheid maakt deel uit van het zonwerende systeem van een zonnedak of een panoramisch dak. Omdat de markt voor zonnedaken en panoramische daken groeit, besloot Inalfa te investeren in een nieuwe volautomatische assemblage-eenheid.
 
De machine is ontwikkeld om de overgang van handmatige montage tot volautomatische montage van rollo's mogelijk te maken. Voor die tijd werden rollo-eenheden handmatig geproduceerd. Het product was moeilijk te automatiseren, maar Manders slaagde erin om een machine te realiseren, die het werk kon uitvoeren met 8 gelijktijdige productiestappen, gecombineerd op een draaitafel. Met een cyclustijd van 32 seconden kan de jaarlijkse productie 500.000 eenheden per machine zijn. En dit met een voetafdruk van de installatie van slechts 4 m2.

 

Manders Industries conferentie

In maart 2017 hebben de industriële automatiseringsleden van Manders Industries Venray bezocht voor de jaarlijkse Manders Industries Conference.
 
De automatiseringspartners, gevestigd in de Verenigde Staten, India, België en Nederland werken samen als een wereldwijde groep. Kennis delen is het hoofddoel van deze conferentie, aangezien de groepsleden vaak dezelfde uitdagingen ondervinden op de verschillende markten.

 
Onze groepsleden bevinden zich verspreid over de hele wereld. Afstand en verschillende tijdzones maken het noodzakelijk om elkaar elk jaar te ontmoeten. Niet alleen om van elkaar leren maar ook om de samenwerking tussen de verschillende landen te verbeteren. Onze leden hebben een intensief programma gevolgd en hebben de verschillen in markten, marktontwikkelingen, technische oplossingen en technische ontwikkelingen geëvalueerd. Om oplossingen van Manders Automation te demonstreren, bezochten de leden van deze conferentie DAF Trucks in Eindhoven waar ze oplossingen konden zien voor assemblage, lassen, lijmen en olieverwerking geleverd door Manders Automation.
 

We hebben veel geleerd tijdens onze jaarlijkse Manders Industries Conference. Wij hopen dat u hier ook van kunt gaan profiteren, omdat we nieuwe ideeën en technologieën hebben verzameld die we op de Europese markt kunnen gebruiken.
Remote service via IXrouter
 
Zo kort mogelijk stilstand van uw installatie. Dat is de reden om alle Manders-machines te voorzien van een externe service toegang. In geval van problemen met uw machine kunnen onze software engineers toegang krijgen tot uw systeem en u helpen met het oplossen van het probleem.

Voor het realiseren van de externe toegang gebruiken we de IXrouter van IXON. De Ixon router maakt het mogelijk om direct verbinding met uw computer te maken en blokkeert de toegang tot andere klanten in uw netwerk. Dit biedt de mogelijkheid voor externe servicetoegang zonder dat u het risico loopt, dat buitenstaanders toegang hebben tot uw vertrouwelijke bedrijfsbestanden. De VPN-verbinding is erg makkelijk te installeren en de toegang kan worden gecontroleerd via nauwkeurige, gedetailleerde overzichten.
Copyright © 2017 Manders Automation B.V.

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u staat ingeschreven in onze database.

Manders Automation B.V.
Keizersveld 16
NL-5803 AN  VENRAY

uitschrijven gegevens bijwerken


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Manders Automation · Keizersveld 16 · Venray, Li 5803AN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp