Copy
View this email in your browser

Zet Fairtrade in de (school)agenda!

Het nieuwe schooljaar komt eraan en ook Fairtrade staat weer klaar met wilde nieuwe plannen, campagnes en eerlijke producten die doen dromen. Ontdek hieronder wat wij in onze boekentas steken vanaf september.

De Fairo's in de klas

Op wereldreis met je klas? Vanaf oktober kunnen leerkrachten weer de gratis  vernieuwde lessenpakketten bestellen, waarin de Fairo's vertellen hoe ze van hun land van herkomst tot hier zijn geraakt in de producten die wij dagelijks gebruiken en waarvoor eerlijke handel nu precies staat.
Is Fairtrade ook bio? Wat is eerlijk? Welke labels zijn Fair? Ontdek samen met de juf of meester de antwoorden adhv het educatief pakket.
Houd de campagne in het oog op www.fairtradeatschool.be of stuur ons een mailtje op scholen@fairtradebelgium.be.

Fairtrade kleren voor kinderen

Terug naar school in een Fairtrade outfit? Check de collectie van het Zweedse merk Mini Rodini!

Fairtrade producten op school

Fairtrade bananen, koffie, fruitsappen of andere eerlijke producten op school? Je vindt Fairtrade producten bijna overal. Wist je dat elke Belgische supermarktketen tegenwoordig Fairtrade bananen heeft? Hulp nodig bij het vinden van producten? scholen@fairtradebelgium.be.

Week van de Fair Trade 2016

Zet 5-15 oktober alvast in jullie agenda als weer een veelbelovende Fairtrade Week! Fairtrade Belgium plant een grootschalige sensibiliseringsactie, maar ook jullie zelf kunnen Fairtrade in de kijker zetten. Laat die eerlijke ontbijtjes, workshops, lessen en infomomenten maar komen!
Copyright © 2016 Fairtrade Belgium, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list