Copy
View this email in your browser

Ontdek onze vernieuwde educatieve kit

Bestel onze educatieve kit over eerlijke handel op onze webiste en ga ermee aan de slag in jouw klas! Deze kit bevat kant-en-klare lesfiches & een pedagogische lesmap voor de leerkracht, een gezelschapsspel en paspoortjes boordevol leuke opdrachtjes, knutseltips voor de hele klas en zoveel meer! Dit schooljaar voegden we er de nieuwe steekkaarten rond eerlijke handel en de hippe Fairo stickers aan toe. Wees er snel bij…

Vroeg je in het verleden je kit aan maar was hij uitgeput? Grijp dan nu je kans en bestel er eentje via de site (zolang de voorraad strekt).

Je bent al in het bezit van de kit. Super! Je kan dan wel nog het aanvullende pakket met de nieuwe steekkaarten, Fairo stickers en paspoortjes bestellen via email op scholen@fairtradebelgium.be.

Nieuwe website

Bezoek onze gloednieuwe website waar de Fairo’s je welkom heten! Je kan er niet alleen de kit bestellen maar je vindt er ook meer info over het project Fairtrade@school, onze organisatie en de labelwedstrijd.

www.fairtradeatschool.be

Sinterklaas

Ook Sinterklaas houdt van Fair dit jaar…ontdek waar je Fairtrade chocolade kan inslaan & zo de sint een (h)eerlijk handje kan helpen. Smullen maar (zonder schuldgevoel ...).
Raadpleeg het Fairtrade Sintaanbod.

Good Food @School

Vanaf 2017 werken Fairtrade Belgium, Good Planet & Vredeseilanden samen aan een nieuw programma Good Food @ school. Het doel? Samen op weg naar een duurzaam voedingsbeleid in alle Vlaamse scholen zowel in de refter als in de klas. Tijdens een eerste ontbijtsessie op woensdag 23 november doen we het project uit de doeken…Honger naar meer? Reserveer dan jouw plekje aan onze ontbijttafel op Your Choice woensdag 23 november. Tot dan!
Copyright © 2016 Fairtrade Belgium, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list