Copy
Valentijnsviering 2020 
View this email in your browser

Valentijnsviering 2020

Op de zondag 16 februari na Valentijnsdag (14 februari)  vieren wij een dienst rondom liefde en zegen. Dit doen wij  samen met de Lutherse Gemeente Rotterdam in de Andreaskerk. 
Gods zegen voor ieder mens. Zegen voor mensen die samenkomen. Zegen voor mensen die samen door het leven gaan. In deze dienst kun je ook daadwerkelijk een zegen krijgen. Het thema van de dienst is:

Liefde en zegen gaan hand in hand 

Voorganger in deze dienst is Martin van Wijngaarden. Bellita Carol treedt op als singer-songwriter. Beluister haar alvast via Spotify. 

Welkom op zondag 16 februari, om 15 uur in de Andreaskerk bij Station Rotterdam-Noord. Adres: Heer Vrankestraat 51, Rotterdam.
Download hier de uitnodiging om te delen. 

Deze Valentijnsviering wordt georganiseerd door de Lutherse Gemeente Rotterdam samen met TafelTijd Rotterdam (Wijdekerk) en Roze Vieringen Rotterdam.

De viering op 1 maart gaat niet door. De volgende Roze Viering in Rotterdam is op 17 mei in de Hoflaankerk om 19.30 uur. 

Je hulp gevraagd 

Een van de vaste bezoekers van onze vieringen heeft dringend behoefte aan onze ondersteuning. De reden is dat hem door de IND geen verblijfsvergunning wordt verstrekt omdat men eraan twijfelt of hij homo is. Naar zijn land van herkomst kan hij om deze reden niet terug. Dat maakt dat hij zonder bestaansmiddelen aan het overleven is. Momenteel wordt hij begeleid door iemand van COC  Nederland en is er contact met een nieuwe advocaat om een nieuwe procedure te kunnen starten. De kosten voor zijn levensonderhoud worden nu door enkele leden vd IRVR  opgebracht. Wij willen graag de kring van mensen die hem helpt groter maken. Je zou hem enorm helpen door maandelijks een klein bedrag (bijvoorbeeld €10) om hem te ondersteunen. Zo kan hij zijn tijd in afwachting van een nieuwe procedure doorstaan. 

Doe mee:
Maak je bijdrage over op onze bankrekening: NL36 TRIO 0788 8384 07 van de stichting Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam. Wij verzamelen de giften op de rekening van de Roze Vieringen en leggen daar verantwoording voor af.

Daarnaast zou het fijn zijn als hij wat meer contacten/ dagbesteding zu hebben. Zijn verblijfplaats is in Vlaardingen en hij  kan per fiets naar Rotterdam e.o.

Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Boersma, voorzitter IRVR: 0640632413, mariaboersma6@gmail.com. 

IDAHOT viering 

Dit jaar is er weer een IDAHOT viering. IDAHOT staat voor Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie, op 17 mei, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan. Dit jaar is het thema: Breaking the silence. De viering is op 17 mei om 19.30 uur in de Hoflaankerk aan de Oudedijk 2 in Rotterdam. 
Vorig jaar was het een indrukwekkende viering. Zet 17 mei alvast in je agenda.  
De IDAHOT viering wordt georganiseerd door Protestants Kralingen en de Rotterdamse Roze Vieringen. 
Copyright © 2020 Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam, All rights reserved.

Draag je de Roze Vieringen Rotterdam een warm hart toe?
Dan kun je ons ook financieel ondersteunen. 
Maak een bijdrage over op NL36 TRIO 0788 8384 07 van de stichting Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam. 
Wij hebben een AMBI-status 

Wil je iets veranderen klik dan hier: update your preferences
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier unsubscribe from this list


Email Marketing Powered by Mailchimp